+DoNuT Postat Martie 26, 2016 Raport Postat Martie 26, 2016 Deschizi baza de date cu Notepad++. Te uiti in prima linie a bazei de date. Si vezi gasi asa: A-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 4.1.14.8 -- This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Tu v-a trebui sa stergi acel A-- Deci v-a fi gen -- phpMyAdmin SQL Dump -- version 4.1.14.8 -- This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+qwerweq Postat Martie 27, 2016 Raport Postat Martie 27, 2016 Am rezolvat problema de la baza de date, am deschis sv-ul. Dar când dau la cineva /ban se închide sv-ul. Din ce cauză? HELP!
+qwerweq Postat Martie 28, 2016 Raport Postat Martie 28, 2016 Am rezolvat problema de la baza de date, am deschis sv-ul. Dar când dau la cineva /ban se închide sv-ul. Din ce cauză? HELP!
Daviid Postat Martie 28, 2016 Autor Raport Postat Martie 28, 2016 Am rezolvat problema de la baza de date, am deschis sv-ul. Dar când dau la cineva /ban se închide sv-ul. Din ce cauză? HELP!Daca nu ti se raspunde, te rog ai rabdare pana iti va raspunde cineva, nu mai face spam.Posteaza aici te rog, cmd:ban Pentru ca eu nu prea mai intru pe leptop / pc mai mult de pe telefon si nu am gamemoul pe telefon. Si posteaza si link pastebin cu server_log.txt! qwerweq 1
+[email protected] Postat Martie 28, 2016 Raport Postat Martie 28, 2016 Static analysis: 1 errors were found during analysis. Unexpected beginning of statement. (near "A" at position 0) Interogare SQL: A SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO" MySQL zice: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'A SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 HELP Gogu Exista ? cauta pe el qwerweq 1
+[email protected] Postat Martie 28, 2016 Raport Postat Martie 28, 2016 Deja sa facut spam din 2015 e acest topic ? nu ? (Fail , Nu Prea am stat pe pc [L-am Avut Stricat] )dati ca deja nu mai suport !Daca Nu Stii Ce Sa Faci Cu Sv Dece Nu Merge !#Contacteazane Pe YM/Skype/FB ! Dati !! qwerweq 1
Postări Recomandate