Daviid Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 » xSA :: eXtreme Stunt Alpha « [Fun/Stunt/CNR/Football/CTF/DD/DM/Race/FreeRoam/Drift] ENGLISH > More than 290.000 Objects .> More than 500 commands .> More than 200 teleports .> More than 100 Textdraws> More than 60 infernus skills .> More than 30 Fun zones .> More than 20 Special Stunt zones .> More than 30 minigames .> More than 8 BaseJump.More than your eyes can see !Systems:Gang SystemClan SystemCNR SystemDuel SystemAnti-Flood SystemAnd others systems.Gamemode it's World Of Stunts [build 29] edit.Credits: xxSPEEDYxx, and other newbie scripters. ROMANIAN > Mai mult de 290.000 Obiecte. > Mai mult de 500 de comenzi. > Mai mult de 200 Teleporturi. > Mai mult de 100 Textdraws > Mai mult de 60 de abilități Infernus. > Mai mult de 30 zone de distracție. > Mai mult de 20 de zone speciale Stunt. > Mai mult de 30 mini-jocuri. > Mai mult de 8 Base Jump. Mai multe lucruri vei vedea cu ochii tai. Sisteme: Sistem Gang Sistem de clan Sistem CNR Sistem de duel Anti-Flood Sistem Și multe alte sisteme. Acest gamemode este World of Stunts [build 29] editat. Credite: xxSPEEDYxx, si altii scripteri incepatori. Download This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Five, krypdog_, RiHn0 și 1 altul 1 3
AlleqsZ Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 Bun . Curand voi pune si eu ESR Cam multe pui tu Nepoate =)) On : Frumos Server , Recomand !
+krypdog_ Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 Frumos , oare merge si pe un host free.. ?
+RiHn0 Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 Cam multe pui tu Nepoate =)) On : Frumos Server , Recomand ! Liniste acolo copii! ON: Frumos! +1
+EskaPe Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 eiha. si xSA-ul a ajuns pe net? RSS cand va ajunge?
+krypdog_ Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 eiha. si xSA-ul a ajuns pe net? RSS cand va ajunge? In viitorul apropiat.
+DoNuT Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Bun . Curand voi pune si eu ESR Tu stii cate comenzi ascunse are ESR hatere ? ) Daca il bagi pe host te faci de ras Andreys. 1
+Andreys. Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Tu stii cate comenzi ascunse are ESR hatere ? ) Daca il bagi pe host te faci de ras =)) Tu stii sa citesti? =)) Am spus eu ca-l pun pe host cumva? Am specificat ca-l postez. Dar mna.. tu ce sa intelegi DoNuT 1
+krypdog_ Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 =)) Tu stii sa citesti? =)) Am spus eu ca-l pun pe host cumva? Am specificat ca-l postez. Dar mna.. tu ce sa intelegi )) LOL
+Xonix Postat Februarie 20, 2016 Raport Postat Februarie 20, 2016 Genial serverul .. mama ce tare e oh !Pe lângă ca (,) "/credits" si o droaie de căcaturi au fost șterse si/sau editate prost .. Altceva nimic de reproșat .Deci dacă binevoiți sa deschideți serverul mai bine il deschideti cu "xSA.pwn//amx" . De ce ? O sa va convingeți pe parcurs . (Se vedea prost serverul de când era cu numele ala în moloz) . #define FONDATOR_SERVER "R3fl3X"//=========================== [ Pragmas ] ====================================//#pragma dynamic 14000 De nu va umple server logu e minune .Interesant ca ai/a definit chestii aiurea si nefolositeMa rog moloz de voi PS. /doar20cmstiecomandaasta << De unde ai tu asta ?O combinatie ratata dintre Build 4(20CM) si Build 14(AroWnd)O sa imi deschid si eu server cu acest gamemode minunat ...E cam joca de copii in script la versiunea asta .. sta prost cu aranjatul, multe buguri infirme și alte moloaze (le reparați și voi pana in Build 33 ) .* Măcar asa de mântuiala păstrați creditele .Bafta .Cu resprect, AroWnd . Edit : [Fun/Stunt/CNR/Football/CTF/DD/DM/Race/FreeRoam/Drift] ? Une' ??? << CNR/Football/CTF >> Vise Build 25 . "Credits: xxSPEEDYxx, and other newbie scripters. " ... Deci SonNy, 20CM si AroWnd sunt "newbie" no bun .. Vai, vai, vaaai .. M-am uitat asa in mare si nu seamana cu ce am eu pe V14 ... Deci nu prea "mere" ...
+Twerk Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Bun . Curand voi pune si eu ESR - Andreys Din partea mea poti sa il pui , il ai pe ala facut praf . Acum am facut altu' . Oricum toata lumea spune ca esti plagiator Succes DoNuT 1
+DoNuT Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Bun . Curand voi pune si eu ESR - Andreys Din partea mea poti sa il pui , il ai pe ala facut praf . Acum am facut altu' . Oricum toata lumea spune ca esti plagiator Succes Asta asa e ) el vrea ca Editionu' lui sa ajunge ca si Evolution Dar nu are sanse ) "Romania Stunt Edition" - WTF? Editia Stuntului ? ) DrakeN 1
+Andreys. Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 George tu esti batut in cap? David scuze pentru limbajul asta, dar te aduce in stare, nu vezi ca nu-l duce capu? Ce treaba am eu cu evolution? Versiunea veche a avut TeleTDD-ul asemanator ca pe evolution. Daca tot spui tu ca sunt plagiator, eu barem stiu sa fac lucruri noi, nu ca tine editez numele si creditele. TU orice spui iti cam dai MAXIM singur. Nu-ti dai seama. Twerk, nu te cunosc si nu cred ca eu personal am adus jigniri la adresa ta. Care-i treaba ta? Ca ti-a aparut GM-ul pe net? Stiu ca doare.
+DoNuT Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Ma taci ca esti obosit.Mori de invidie ca nu poti fi la fel de bun ca SoNNy la scripting ))))))))))))) =]]] Eu cel putin, stiu de 1000 ori mai mult script de cat tine pwp
+Andreys. Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Daca doresti sa mai vorbim ceva, contacteaza-ma pe mess. Numai face spam aici.
+[email protected] Postat Februarie 24, 2016 Raport Postat Februarie 24, 2016 dati ma topic closed ca mai multa cearta decat pareri la sv!
+[email protected] Postat Februarie 24, 2016 Raport Postat Februarie 24, 2016 eiha. si xSA-ul a ajuns pe net? RSS cand va ajunge? eh... pe RSS sunt multe comenzi ascunse ... Si Gamemodul Cred Ca E Peste 99999999K de linii in gm nu cred ca cineva vrea sa stea 98 de ani sa caute cum se da macar ore sau bani
+lucasdrift Postat Februarie 26, 2016 Raport Postat Februarie 26, 2016 Eu vreau sa fie Romania Real Stunt versiune noua cu multe chesti noi !
+ValentinIonut Postat Februarie 27, 2016 Raport Postat Februarie 27, 2016 Static analysis: 1 errors were found during analysis. Unexpected beginning of statement. (near "A" at position 0) Interogare SQL: A SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO" MySQL zice: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ASET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 HELP
+MaXxX Postat Februarie 27, 2016 Raport Postat Februarie 27, 2016 Static analysis: 1 errors were found during analysis. Unexpected beginning of statement. (near "A" at position 0) Interogare SQL: A SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO" MySQL zice: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'A SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 HELP Vezi la prima linie unde scrie ,, A-- phpMyAdmin SQL Dump " sterge acel ,, A " si ai rezolvat. Daviid 1
+qwerweq Postat Martie 25, 2016 Raport Postat Martie 25, 2016 Static analysis: 1 errors were found during analysis. Unexpected beginning of statement. (near "A" at position 0) Interogare SQL: A SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO" MySQL zice: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'A SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 HELP Și mie îmi dă la fel, HELP!!!! PLEASE.
+qwerweq Postat Martie 25, 2016 Raport Postat Martie 25, 2016 Nu mă pot înregistra pe server, ce pot face?? când scriu parola si dau spawn nu îmi dă spawn. mă pune să scriu iar parola, HELP VĂ ROG
Daviid Postat Martie 25, 2016 Autor Raport Postat Martie 25, 2016 Nu mă pot înregistra pe server, ce pot face?? când scriu parola si dau spawn nu îmi dă spawn. mă pune să scriu iar parola, HELP VĂ ROG Problema eate de la baza de date a dvs. Nu se stabileste conexiunea cum trebuie ca sa poata frunctiona corect serverul.
Postări Recomandate