+heart Postat Ianuarie 16, 2015 Raport Postat Ianuarie 16, 2015 Nick: Heart_ Sugestia/Propunerea: La board-ul servere This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare , sa mai fie adaugata o subsectiune numita A/D.. sau.. A/D Servers inca nu am gasit un nume.. si la acea subsectiune sa fie postate numai filmulete/tcw-uri de pe servere de A/D etc.., filmulete facute pe orice server de A/D. si sa se poata face reclama la servere, ori aici pe forum la acea subsectiune ori in descrierile filmuletelor.. Vad ca la board-ul Style Stunt Romania/Filmulete si poze trebuie sa postam numai poze cu si despre SSR. Deci, d-asta mi-a venit ideea, ca acolo nu se poate posta.. Si daca va fi adaugata, am sa fac cerere de moderator la acea sectiune (A/D Servers sau A/D). Mai intai sa vad sectiunea si dupa fac cererea de moderator. Am sa moderez acea sectiune cum nu am mai moderat niciodata o sectiune. EskaPe 1
Daviid Postat Ianuarie 16, 2015 Raport Postat Ianuarie 16, 2015 Nu ar fi mai bine, sa pun la sectiunea San Andreas MultyPlayer, o noua sectiune numita: Filmulete / Poze ?
+heart Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Raport Postat Ianuarie 17, 2015 Nu ar fi mai bine, sa pun la sectiunea San Andreas MultyPlayer, o noua sectiune numita: Filmulete / Poze ? nu cred.. Pro la ideea lui heart. +1 Like. mersi
Daviid Postat Ianuarie 17, 2015 Raport Postat Ianuarie 17, 2015 nu cred.. mersi Acolo la Servers sunt serverele comunitati. Nu imagini de pe alte servere. Voi adauga la San Andreas Multyplayer sectiunea.
Postări Recomandate