Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

:romania:  :romania: :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:

:welcome: , eu sunt HazardousCrafter, adminul de pe serverul de Minecraft - mc.ultraphase.ro.

1. Am 13 ani.

2.Ziua si luna de nastere in format ZZ.LL.: 17.09.

3.Locuiesc in: Timisoara, Romania.

4.Am o pasiune la jocuri, sunt "dependent" de Minecraft. :P

5.Sunt de treaba:

-Dau BAN doar daca e un caz real de BAN...Hackuri...Reclama Spamata de foarte multe ori...(/ban (name)(reason)

-Dau MUTE daca e un caz real de MUTE...Reclama, spam, Caps Lock..(/mute (name)(time)

-Dau KICK doar daca e un caz real de KICK...Spam, Reclama prea multa...(/kick (name)(reason)

-Dau BANIP doar daca e un caz real de BANIP...Hackuri dupa primul sau al doilea ban sau pe alt cont...(/banip (name)(reason)..

6.Nu injur mult, doar daca sunt FOARTE enervat.  ~x(  

Sunt :pro: la Minecraft. Stiu bine PvP si folosesc Optifine 1.7.10 pentru optimizarea jocului/zoom.

:romania:  :romania: :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  :romania:  

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Bine ai venit pe UltraPhase!

Postat

Bine ai venit !

Postat

:welcome:

Postat

Bine ai Venit!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...