+Alex Postat Noiembrie 3, 2014 Raport Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Acesta este dealership-ul folosit pe "ultraphasezabest". Script-ul nu este creat in totalitate de mine, este un edit de AVS ! Comenzile dealership-ului sunt: // Comenzi Player /v - Va apare un dialog de unde puteti alege "Vinde Vehiculul pentru $%s", "Parcheaza Vehiculul", "Schimba numarul de inmatriculare" /vcolor - Mentionez ca aceasta comanda a fost creata/editata de Armyw0w (am vazut-o la o cerere de sprijin, chiar aveam nevoie) /vlock /clearmods //Comenzi Admin /addv - Necesita RCON /editv - Necesita RCON /adddealership - Necesita RCON /deletedealership - Necesita RCON /movedealership - Necesita RCON /gotodealership - Necesita RCON A fost scos sistemul de fuel / trunk etc. Am adaugat stock-ul FormatMoney si editat $%d in $%s unde era necesar. Dealership-ul este tradus 100% in romana de catre mine. Fiecare comanda are o explicatie in comentariu "//" Acest dealership mai are nevoie doar de o comanda cu ajutorul careia va puteti localiza/respawna vehiculul. Credits: MadeMan - Pentru crearea script-ului initial. TheodoR aka teo.zew - Pentru editarea / traducerea / explicarea script-ului. Armyw0w - Pentru comanda /vcolor (Am vazut-o la o cerere de sprijin). Daca te-am ajutat dami un like! This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare DOWNLOAD: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Editat Iunie 4, 2015 de Linux Acoperirea reclamației.
Postări Recomandate