+Alex Postat Noiembrie 1, 2014 Raport Postat Noiembrie 1, 2014 Numele tau: NikitaNumele de pe forum: DexterAvatare: -Semnaturi:#Original: #Original: V1: V2: #Original: #Original: #Original: #Original: #Original: V1: V2: #Original: V1: V2: #Original: #Original: #Original: #Original: V1: V2: #Original: #Original: #Original: #Original: WallPaper-e: -Altele: - Rosalya 1
Daviid Postat Noiembrie 5, 2014 Raport Postat Noiembrie 5, 2014 Astea's luate de pe un alt forum / google. Din cate stiu eu , tu nikita.samp ... un mare mare plagiator (mi-ai copiat numele mie TheGameR / GameR si lui xxSPEEDYxx) Tu nu te pricepeai la photoshop de loc, acum dintr-o data , esti expert in toate asai?
+Alex Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Raport Postat Noiembrie 5, 2014 1) da am copiat numele tau si la speedy dar acuma nu mai plagiez 2) astea sunt ale mele deoarece am lucrat pe un forum de cs 3) nici nu mai plagiez servere ... nmk
+Joky Postat Noiembrie 5, 2014 Raport Postat Noiembrie 5, 2014 1) da am copiat numele tau si la speedy dar acuma nu mai plagiez 2) astea sunt ale mele deoarece am lucrat pe un forum de cs 3) nici nu mai plagiez servere ... nmk Minti! Eu am vazut toate acelea pe google . SI nu erau pe forumuri!
+Alex Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Raport Postat Noiembrie 6, 2014 sati dau link in PM ? de la forum unde inca mai am grad ?
+EskaPe Postat Noiembrie 14, 2014 Raport Postat Noiembrie 14, 2014 Imi place ca macar a pus efort sa le posteze,macar a capatat ceva minte de idei si cum sa le faca=).
+onsra Postat Noiembrie 18, 2014 Raport Postat Noiembrie 18, 2014 Josnic,aceste creatii le-am vazut pe mii de forumuri,frumos rip;)
Postări Recomandate