+Alex Postat Noiembrie 1, 2014 Raport Postat Noiembrie 1, 2014 Este primul GameMode al lui This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare , nu mai stiu ce are prin el deoarece nu l-am mai deschis de vreo 6 luni. Am decis sa il postez pentru ca l-am vandut la cateva persoane care bineinteles ca nu au pastrat creditele si au inceput sa il raspandeasca.O scurta descriere aveti aici: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare .Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Virus Scan: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+TheSkidroW Postat Ianuarie 14, 2015 Raport Postat Ianuarie 14, 2015 GameMode praff , plin de buguri , doua comenzi ascunse :/setpass , /showpass Nu recomand
Johnny # Postat Ianuarie 29, 2015 Raport Postat Ianuarie 29, 2015 TOPIC LOCKED, SERVER BUGUIT + RECLAMA!
+TheSkidroW Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Postat Ianuarie 30, 2015 Ce reclama , ma ? Topic Open ! Si da , e buguit , care e problema ?NU exista GM fara bug-uri !
Johnny # Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Postat Ianuarie 30, 2015 Ce reclama , ma ? Topic Open ! Si da , e buguit , care e problema ?NU exista GM fara bug-uri ! facea reclama, la efl.#o , genius.
+TheSkidroW Postat Februarie 1, 2015 Raport Postat Februarie 1, 2015 facea reclama, la efl.#o , genius. Ce ma iei la misto ? NU E RECLAMA , asa se numeste GAMEMODE!:@ Si , ma geniule , ce e in GameMode NU SE NUMESTE RECLAMA !
+Linux Postat Iunie 4, 2015 Raport Postat Iunie 4, 2015 Nu este reclamă, de exemplu am gasit gamemode la b**** îl postez pe forum și tot același nume scriu, și dacă pun un titlu la nimereală, gen Gamemode by Linux, în gamemode se vede adevaratul nume, că nu va sta nimeni vreo 10 ore să schimbe orice parte unde scrie numele adevarat în numele facut de el. TOPIC VECHI
Postări Recomandate