+Alex Postat Noiembrie 1, 2014 Raport Postat Noiembrie 1, 2014 Astazi am decis sa postez primul meu gamemode la care am lucrat ceva si am audagat ceva sisteme, chiar daca este un GameMode Edit, eu zic ca este reusit, astept pareri si sugesti.Descrierea GameModului:Aceste GameMode este unul facut dupa GameModeul Real Gaming, acest mod a fost modificat cam in proportie de 60% de catre mine.Factiunile au ramas aceleasi:Police DepartamentFederal Bureau Of InvestigationsNational GuardMedics & FiremansClanton 14th Street18th Street GangThievesHitman AgencyNews ReporterTaxi Cab CompanySchool InstructorTow Car CompanyInsa Job-urile au fost rescrise.DetectivSpargator VehiculeDealer ArmeProstituataAvocatMecanic AutoZiaristCamionagiu - 45-50k La sfarsitul turei.Sofer Autobuz - 15-20k La sfarsitul turei.Curier (Courier) ~ 52$ - 2.600$ / checkpointFermier (Farmer) ~ 10$ - 1.300$ / checkpointAcum sa va prezint sistemele:-Am facut un sistem de numere rosii la masinile personale(cand cumperi o masina iti va da un numar rosu random de 6 cifre)-Acum tunajele se salveaza!-Am adaugat o multi de mape!-Am modificat spawn-ul-Am refacut DMV-ul-Am facut un sistem de event-uri-Am modificat cate ceva la admini.-Comanda /fly refacuta-Am adaugat /aod-Am facut un Anti Speed-Hack-Am refacut Radioul-Am mai adaugat niste case-Am facut un sistem de porti la case-GPS-ul a fost refacut-Au fost rezolvate cateva buguri.-Am adaugat un sistem de /bonus pentru incepatori.-Comenzile /servername si /serverpass au fost adaugate cu restrictie pe numele "Jeleu"!-Am adaugat un sistem de shaorma(in oras sunt amplasate diferite stand-uri de unde poti manca una, tastand /shaorma)-Am refacut sistemul de register si login!-Mai multe descoperiti voi!Aici sunt cateva poze: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link: VirusTotal: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare <a href=" This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare " target="_blank" alt="mba.ru" title="mba.ru" style="">analysis</a>/1412500861/Link 1: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link 2: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Astept pareri, daca depistati bug-uri, lasati-m un PM! Pisleaga 1
Postări Recomandate