Daviid Postat Iulie 18, 2014 Raport Postat Iulie 18, 2014 Salut ! M-am gandit ca ar fi de folos acest tutorial pentru incepatori. Acest Anti-HTTrack Protection vá va ajuta pentru a nu va fura alti siteul vostru. Stiti cu toti cu cu HTTrack Website Copier , puteti copia orice Site [CSS / Images / Template] La mine a functionat , se copiaza doar index.php altceva nu se copiaza... si m-am gandit sa va inpartasesc si voua aceasta smecherie Pentru a fi ferit de HTTrack Website Copier va trebui sa adaugati in public_html , robots.txt conținánd: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Cu acest fisier .txt , sunteti 100 % ferit de HTTrack. Folosind asta , sunteti in siguranta, nu va poate fura alti CSS-urile , Imaginile, Temele vostre. Eu m-am gandit sa fac acest tutorial pentru voi... Eu tocmai creasem o un index.php destul de frumos si pentru siguranta am adaugat acest fisier , aceasta securitate. Daca v-am ajutat va rog dati si voi +1 Tommy 1
+Tommy Postat Iulie 21, 2014 Raport Postat Iulie 21, 2014 Acest script de apara de tipi ca johnny! Bine zis !
Postări Recomandate