Daviid Postat Iulie 18, 2014 Raport Postat Iulie 18, 2014 (editat) Salut la toata lumea ! Va dau si voua gamemode Romania's SFR Stunt v2.6 ! Acest gamemode este V2.6 , nu este facut de mine sa stiti .Acest server a fost creat de catre: [sFR]Floryn1. Serverul este scriptat foarte frumos !2. Acest server contine:Register/Login SystemAdmin SystemVip SystemVehicle SystemClanuriCoinsTeleportAfkPeste 5000 obiecteMulte comenziReaction TestVupSpeedCP(Control panel)Si multe altele care o sa le vedeti voi.!!!Poze :Nu am mai avut timp, sa fac mai multe poze . Download : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Editat Martie 22, 2016 de ζ͜͡David™ Update link Download. Danut_DNS și ESTEBAN2015 1 1
Daviid Postat Iulie 18, 2014 Autor Raport Postat Iulie 18, 2014 Asta era owner la sa-mp.ro nu ? Nu, avea comunitatea lui SFR-RO.COM ...
+Tommy Postat Iulie 18, 2014 Raport Postat Iulie 18, 2014 Nu, avea comunitatea lui SFR-RO.COM ... Unde joaca Andreea1011 aia care are 8 ani ... Tiganca rau e aia
+Allex.xD_ Postat August 18, 2014 Raport Postat August 18, 2014 Asta era owner la sa-mp.ro nu ? n00b ce treaba are Floryn cu sa-mp.ro si nu are cum sa fie owner la sa-mp.ro poate Administrator.... si administratoru la sa-mp.ro e Vyorel , Floryn a imbatranit dar nici chiar de 30 de ani asa si a cedat sv lu Loryn ca sa te informez si eu pe tine daca nu stiai
+Ph0eniX Postat Septembrie 7, 2014 Raport Postat Septembrie 7, 2014 n00b ce treaba are Floryn cu sa-mp.ro si nu are cum sa fie owner la sa-mp.ro poate Administrator.... si administratoru la sa-mp.ro e Vyorel , Floryn a imbatranit dar nici chiar de 30 de ani asa si a cedat sv lu Loryn ca sa te informez si eu pe tine daca nu stiai Defapt , administratoru' sa-mp.ro este Woops nu mai este Vyorel , sa-mp.ro a schimbat tot pana si webhostul Vyorel nu mai avea "chef" de sa-mp.ro asa ca ... sa-mp.ro a fost pus spre vanzare
+Tommy Postat Septembrie 12, 2014 Raport Postat Septembrie 12, 2014 n00b ce treaba are Floryn cu sa-mp.ro si nu are cum sa fie owner la sa-mp.ro poate Administrator.... si administratoru la sa-mp.ro e Vyorel , Floryn a imbatranit dar nici chiar de 30 de ani asa si a cedat sv lu Loryn ca sa te informez si eu pe tine daca nu stiai E o chestie intre mine si Ludacris.Ce e doare pe tine.Da,le-am incurcat.Problem ?
Postări Recomandate