Airsofty Postat July 27 Raport Share Postat July 27 Salutare tuturor! Am plăcerea să vă prezint eXtreme Stunt Cloud – un panel de administrare extrem de ușor de folosit, ideal pentru începători. Acest proiect a început acum o lună și jumătate, când am descoperit panelul lui @ghosty2004 din copia XSS realizată acum câțiva ani. Atât eXtreme Stunt Cloud, cât și panelul lui Ghosty sunt, de fapt, remake-uri ale fostului eXtreme Stunt World. Am lucrat aproximativ o săptămână pentru a-l face să funcționeze corect. Multe fișiere PHP au fost rescrise și upgradate pentru a fi compatibile cu PHP 8. Multumiri lui @Daviid pentru sub-domeniu , Csz, bucurati va de el ! Link Panel: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link VirusTotal: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare : Daviid, Twest1234 și florin.xd 1 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yakuza. Postat July 27 Raport Share Postat July 27 Valaleu Esti nebun ma Nu trebuia Airsofty 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+PrimD Postat July 27 Raport Share Postat July 27 Airsofty 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Airsofty Postat July 27 Autor Raport Share Postat July 27 Acum 5 ore, Yakuza. a spus: Valaleu Esti nebun ma Nu trebuia Mai devreme sau mai târziu tot îl postam pe net. Am zis să fac și eu o faptă bună, să se bucure și alții de el (asta dacă îl va folosi cineva...). Am creat acest panel în timpul meu liber. Pot face încă 10 paneluri de genul, dar le fac degeaba. Serverul nostru mai ține până pe 18 august, după care îl voi închide. Si daca tot se inchide in mai putin de o luna am zis sa l postez aici, poate se bucura altu de el Yakuza. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yakuza. Postat July 27 Raport Share Postat July 27 Te si bat daca pui serverul public. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Airsofty Postat July 27 Autor Raport Share Postat July 27 Acum 2 ore, Yakuza. a spus: Te si bat daca pui serverul public. Nici gand, n am inebunit sa pun gamemode-ul la download Yakuza. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+Twest1234 Postat July 27 Raport Share Postat July 27 Bv Airsofty 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+Marcu Postat July 27 Raport Share Postat July 27 Acum 15 ore, Airsofty a spus: Bravo Airsofty 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum