Xarrow Postat Martie 25, 2024 Raport Postat Martie 25, 2024 Heyo, am facut un sistem pentru s3x, doar pentru amuzament. Poate-l folositi si voi daca va place. Nu dau detalii cum se implementeaza intr-un gamemode in cazul in care cineva doreste sa-l implementeze ca e mult de explicat si altele etc. Deci, mai departe, succes cu el in caz ca-l folositi. Link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid, ghosty2004, dnt și 2 alții 2 3
Daviid Postat Martie 25, 2024 Raport Postat Martie 25, 2024 Ar fii fost fain daca era si animația cand persoana respectiva accepta Dar interesant si asa, macar nu mai apare numai pe chat fara cerere, acum trebuie acceptul
AlleqsZ Postat Martie 25, 2024 Raport Postat Martie 25, 2024 Varianta pe care as merge eu: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Pentru a preveni erorile în viitor, este recomandat să utilizezi o abordare mai riguroasa in verificarea și validarea datelor de intrare, parerea mea. Asigura'te ca verifici toate condițiile necesare inainte de a continua cu restul codului și afiseaja mesajele de eroare adecvate pentru a ghida utilizatorii in introducerea corecta a datelor. OFF: Nu lua in parere de rau ce ti'am spus, este doar opinia mea idk și Xarrow 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum