Yakuza. Postat Martie 22, 2024 Raport Postat Martie 22, 2024 NickName pe Server: Yakuza Varsta: 28 Motiv: am cunostinte foarte bune, Screen /stats: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Am facut ss din fuga fiindca conduc. Ai mai fost Admin?: Pe acest server nu. Dar experiența am. De cat timp joci sa-mp?: din 2011, am facut o pauza lunga, si mam reapucat PS: O sa va convingeti de experiența mea, ne e nev de level mare doar sa am acces la ban . Va țuc cu drag, IonutRLS 1
Daniela Postat Martie 22, 2024 Raport Postat Martie 22, 2024 Faptul că joci pe alt sv nu cred că te vei putea dedica cu adevărat acestui Sv, dar dacă ești dispus să faci asta îți dau un PRO Yakuza. și IonutRLS 1 1
Yakuza. Postat Martie 22, 2024 Autor Raport Postat Martie 22, 2024 Acum 6 minute, Daniela a spus: Faptul că joci pe alt sv nu cred că te vei putea dedica cu adevărat acestui Sv, dar dacă ești dispus să faci asta îți dau un PRO Multumesc, dar vei fi convinsă de experiența mea. Daniela 1
Twest1234 Postat Martie 22, 2024 Raport Postat Martie 22, 2024 Pro, chiar ai fi un admin capabil si + ce conteaza daca esti pe alte sv cat timp iti faci trb cand trb/ activ na ca owner eu nu as fi acceptat faptul sa fi admin si pe alte sv ca na cum a zis daniela e cam adv nu prea te poti dedica la maxim acestei comunitati din cauza altor sv si stiu cum e sa fi pe mai multe sv dar na gasiti voi o solutie la categoria asta si cum am spus Pro, si succes cu functia daca esti acceptat sper sa nu ma dezamagesti Yakuza. și Daniela 2
IonutRLS Postat Martie 22, 2024 Raport Postat Martie 22, 2024 Acceptat!!Ti-am setat deja din baza de date!! Yakuza. și Daniela 1 1
Postări Recomandate