+RonnyAvrm Postat Martie 10, 2024 Raport Postat Martie 10, 2024 Nume & Prenume: Avramescu Ionut Vârsta: 24 Locatie: Targoviste Contact: Nu dau Ocupatie: Muncitor Hobby-urile tale: Pai hobby-urile mele preferate sunt: Fotbalul, dansul, si jucatul! Jocul tau preferat: Cel mai preferat joc al meu este FIVEM Deti steam? Daca da, ce ID?: Da, detin mesaj in privat cine doreste! Joci pe vreun server din comunitate? Daca da, pe care?: Nu momentan! Cum ai auzit de UltraPhase.Ro?: Am auzit astazi de la Daniela Ce parere ai despre comunitate? Ce ar trebui sa schimbam?: Nu am o anumita parere momentan, poate cu timpu o sa propun! Te-ar interesa sa faci parte din staff?: Sincer daca imi place comuitatea si membri comunitatii, mi-ar face mare placere! Ce le transmiti membrilor de pe comunitate?: Le transmit mult succes! Daviid 1
IonutRLS Postat Martie 10, 2024 Raport Postat Martie 10, 2024 Bine ai venit, sper sa ne înțelegem bine!!
Daniela Postat Martie 10, 2024 Raport Postat Martie 10, 2024 Bun venit! Sper sa fiți alături de noi , și orice propunere aveți este binevenita!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum