Daniela Postat Martie 10, 2024 Raport Postat Martie 10, 2024 Va mai amintiți acele desene vechi la care era o mare plăcere să ne uităm? Va las mai jos o lista cu câteva dintre desenele mele preferate din copilărie -Fetitele powerpuff -Ed, Edd și Eddy -Arthur - Spioancele -Tom și Jerry - Dexter - Fifi și floricelele -Bibi bloxberg Și multe altele, sunt curioasa care este desenul vostru îndrăgit din copilărie?
Daviid Postat Martie 10, 2024 Raport Postat Martie 10, 2024 Desenele mele preferate erau: Bugs Bunny, Pokemon, Curaj câine fricos, Dexter, Tom si Jerry, Iacari, Hulk, X-Man. Mai erau si altele dar nu mai retin numele Daniela 1
IonutRLS Postat Martie 10, 2024 Raport Postat Martie 10, 2024 Mie mi.a plăcut maxim; Ben 10, Tarzan, Johnny Test, Tutenstein, Dragonul American, posibil sa mai fie ceva dar nu îmi mai amintesc. Daniela 1
Daniela Postat Martie 10, 2024 Autor Raport Postat Martie 10, 2024 Acum 24 minute, IonutRLS a spus: Mie mi.a plăcut maxim; Ben 10, Tarzan, Johnny Test, Tutenstein, Dragonul American, posibil sa mai fie ceva dar nu îmi mai amintesc. Pe tine te vad un fel de Jonny Bravo :))) IonutRLS și Daviid 2
Twest1234 Postat Martie 23, 2024 Raport Postat Martie 23, 2024 Desenele care m au marcat sunt: -Tom și Jerry - Dexter si multe altele care se gaseau in 2016-2020 poate nu am prins eu nush ce desene dar pentru mine au fost cele mai bune desene pana sa apara ce e acm la televizoare numai desene varza scuze ca o zic cu asa rautate dar nu am mai vazut desene calumea de mult Daniela 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum