Sari la conținut

2010 Audi A5 2.0 TFSI

m0untain

Recommended Posts

Salutare ! Am descis astazi sa va fac o scurta prezentare a masinii mele, Audi A5 din anul 2010 cu un motor de 2.0 TFSI ( benzina 180 de cai )

Audi mereu ne-a impresionat cu eleganta care ne sare in ochi atunci cand vedem o masina produsa de ei pe sosea. Acest model impresioneaza cu un design elegant si sportiv. Profilul atletic si proportiile echilibrate ii confera o prezenta impresionanta pe sosea.

Conduc aceasta masina de aproape un an, fiind al doilea propietar. Pana acum am avut doar mici probleme (bobina dusa, schimbat bujii). Dar in rest mereu am avut incredere in ea ca pot ajunge in siguranta din punctul A pana in punctul B.

154y0rt.jpeg

aANwqdz.jpeg

YgrkhTx.jpeg

1z1QL7K.jpeg

OLqn0lt.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitări domnule!

A5-ul arata bine rău. Poate data viitoare ii facem o probă la ponei de sub capotă, data trecuta cand am facut afacerea, erai trecere si n-am avut timp.

De subwooferul din portbagaj nu spui nimic? :D

Link spre comentariu

Acum 5 ore, Daviid a spus:

Felicitări domnule!

A5-ul arata bine rău. Poate data viitoare ii facem o probă la ponei de sub capotă, data trecuta cand am facut afacerea, erai trecere si n-am avut timp.

De subwooferul din portbagaj nu spui nimic? :D

Nu e o idee rea sa stii o mica verificare la ponei. Vedem oricum cand ca sunt prins si eu cu munca. 

Cu subwooferul nu aveam poze și d aia nu am menționat dar da, mai am instalat un subwoofer Alpine SWT-12S4.

Poate o să fac in dimineața asta niște poze la subwoofer și le voi pune aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...