Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Cu bucurie și entuziasm, anunțăm redeschiderea comunității UltraPhase, după o pauză de patru ani. Această reluare a activității este un moment de încântare și reînnoire pentru toți membrii implicați. Într-o lume plină de schimbări rapide și provocări, reuniunea acestei comunități de gaming este ca o rază de lumină, aducând împreună pasionați și entuziaști într-un spațiu comun.

Reapariția UltraPhase este mult așteptată și nu numai că aduce o bucurie imensă celor care au fost implicați în această comunitate, dar deschide și uși noi pentru cei care doresc să se alăture și să contribuie la acest nou capitol. Această revenire demonstrează reziliența și angajamentul membrilor săi față de valorile și interesele pe care le împărtășesc în universul gamingului.

În plus, reluarea activității UltraPhase poate fi văzută și ca un simbol al posibilităților nelimitate de creștere și dezvoltare personală și comunitară în lumea gamingului. Este un moment de inspirație pentru toți cei care cred în puterea colaborării și schimbului de idei într-un mediu susținător și motivant.

Să ne bucurăm împreună de această revenire a comunității UltraPhase și să privim cu încredere spre viitor, pregătiți să continuăm să construim și să împărtășim experiențe, cunoștințe și pasiuni într-un spirit de unitate și împlinire comună în lumea fascinantă a jocurilor video.

Postat

Mulțumesc @m0untain chiar voiam sa fac un topic in privința redeschideri comunități. Ma bucur ca cineva mai intra pe acest forum dupa atâția ani de inactivitate.

Sper cu ajutorul vostru sa reusim sa repopulam comunitatea.

Postat

Salutare ! 

Bine v-am regasit !

Va felicit pentru intiativa si dorinta de a redeschide comunitatea, pentru mine , este o placere sa fiu din nou parte din aceasta comunitate.

Postat

Bine v am regasit. 😁

Postat

Bine ne-am regasit, foarte frumos ai scris @m0untain.

Postat

Bine ne-am regasit dupa atatia ani baieti fiecare o sa ajutam cu cea mai mare placere cat putem comunitatea incat sa ajunga iar unde era odata

2014-2024 New Era, 10 Years!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...