Five Postat Februarie 7, 2019 Raport Postat Februarie 7, 2019 Salutare ! M-am gandit sa postez un sistem de radio beta , e asemanator cu cel din poza doar ca aveti doua posturi de radio . Daca exista doritori o sa adaug mai multe posturi de radio... O sa incerc sa postez in fiecare saptamana cate ceva asemanator . Puteti sa lasati intr-un reply ce sisteme v-ati dori pe viitor . Seara faina ! * Daca doriti versiunea full pentru RPG o puteti cumpara la pretul de 2 euro ! This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare IonutRLS, Focus și Daviid 2 1
Daviid Postat Februarie 8, 2019 Raport Postat Februarie 8, 2019 Frumos sistem de radio. Ceva de genul aveam eu la DM, /dm imi arata cati jucători sunt la /de, /prodm etc. Five 1
Five Postat Februarie 8, 2019 Autor Raport Postat Februarie 8, 2019 La 08.02.2019 la 20:22, Daviid a spus: Frumos sistem de radio. Ceva de genul aveam eu la DM, /dm imi arata cati jucători sunt la /de, /prodm etc. E ok și pentru radio . Îi ofera alt aspect ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum