Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nick:ZAlexz

Sugestia/Propunerea:Sa dați un server spre administrare!

Sa fiu mai exact:Am văzut că nu prea aveți servere și m-am gândit să dați voi unul.

Eu m-aș ocupa de el l-aș configura nu știu exact ce mod îl voi face clasic zm ...,dar aici depinde de voi + o sa va mai aduc niște membri odată cu server-ul!

Aș lua,dar stau cam prost cu banii luna asta!

Eu sper să luați în considerare aceasta propunere!

Posted

Sună interesant dar ai timp pentru server sau îți pierzi interesul după câteva zile ? 

Ai 14 ani , dacă nu mă înșel ... Ai și examenul de capacitate anul acesta . Cum te vei împărți ? 

Și ultima mea întrebare. Ai idee ce faci ? Ai o vârsta destul de fragedă și înțeleg de ce îți dorești serverul dar ai experiența necesară ?

• Five locked and unlocked this topic
Posted

Examenul lasa-l :)))

Mă descurc eu

Posted

din raspunsurile tale pari deja neserios

Posted

Nah ... Poate ai mai auzit aceste cuvinte de multe ori dar trebuie să tratezi examenul cu seriozitate . Dar , faci ce vrei , ești băiat mare :)))

Și cum a spus și Focus . Pari neserios , nu sunt convins că o să te țină prea mult entuziasmul dar abia aștept să văd ce faci .

Datele legate de host le primești de la David . 

O seară făină 

Posted
Acum 13 minute, Hefaistos a spus:

Nah ... Poate ai mai auzit aceste cuvinte de multe ori dar trebuie să tratezi examenul cu seriozitate . Dar , faci ce vrei , ești băiat mare :)))

Și cum a spus și Focus . Pari neserios , nu sunt convins că o să te țină prea mult entuziasmul dar abia aștept să văd ce faci .

Datele legate de host le primești de la David . 

O seară făină 

Ehh, lasa baiatul sa isi faca treaba. Este Hobby-ul lui cum este al nostru comunitatea :))

O sa iti acordam o sansa. Sper sa te descurci si sa te tii de treaba. Discutam pe discord restul detaliilor. 

• 5 years later...
Posted

Acest topic nu mai este de actualitate. 

Topic Inchis.

• Daviid locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...