m0untain Postat Ianuarie 3, 2019 Raport Postat Ianuarie 3, 2019 Nick-ul : m0untain Problema : Contul nu este updatat Poze / video : Alte cuvinte :Pastebin: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Daviid Postat Ianuarie 5, 2019 Raport Postat Ianuarie 5, 2019 In server_log apare ceva? Sau in mysql log? Si ai la: public OnPlayerDisconnect(playerid, reason) { SavePlayer(PlayerID); Si tot asa in gamemode nu?
m0untain Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Raport Postat Ianuarie 5, 2019 Dap, in server log nu apare nimic, nici in MYSQL Log. Am incercat sa pun alea direct la OnPlayerDisconnect, la fel.
Daviid Postat Ianuarie 5, 2019 Raport Postat Ianuarie 5, 2019 Acum 39 minute, m0untain a spus: Dap, in server log nu apare nimic, nici in MYSQL Log. Am incercat sa pun alea direct la OnPlayerDisconnect, la fel. tu ce ai la: OnPlayerDisconnect ? Pentru salvarea jucatorilor?
m0untain Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Raport Postat Ianuarie 5, 2019 Asta am la OnPlayerDisconnect: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Iar la SavePlayerStats am mai modificat cate ceva incercand sa repar dar tot nu reusesc: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Postări Recomandate