+SeeNN Postat Septembrie 7, 2017 Raport Postat Septembrie 7, 2017 Salut,vreau sa va arat un ESS edit facut de mine. A-m schimbat multe,a-m adaugat... Sincer,nu stiu daca a iesit chiar asa de bine. Da' in fine,sper sa va placa.. Cateva poze: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Airwalk., Jonke, idk și 3 alții 3 3
IonutRLS Postat Septembrie 7, 2017 Raport Postat Septembrie 7, 2017 (editat) Meh, acceptabil, eu am facut ceva mai misto din ess, dar am pierdut baza de date, idiot is doamne hai ca ai +1 Edit: in urmatoarele zile o sa fie ceva gen: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Toti copii o sa faca asta Editat Septembrie 7, 2017 de CraZZyKiLl3R SeeNN, WOLF_ALPHA, Airwalk. și 1 altul 2 2
deno Postat Septembrie 7, 2017 Raport Postat Septembrie 7, 2017 interesant nu prea mai joaca scripteri vechi calumea sa-mp/stunt joaca rpg, dar am o intrebate nu te critic sau ceva, dar de ce n ai lasat pe creatorul ess-ului la credits? macar la multumiri speciale cum zice si crazykiller copii de 10-12 ani care ar suge... pt gamemode xss o sa si faca server si o sa schimbe creditele, se vor pisa pe toata munca ta daca eu as face un edit din sv tau te as lasa macar la multumiri speciale si sa scriu acolo cv gen Nume(Scripter)
+SeeNN Postat Septembrie 7, 2017 Autor Raport Postat Septembrie 7, 2017 16 minutes ago, CraZZyKiLl3R said: Meh, acceptabil, eu am facut ceva mai misto din ess, dar am pierdut baza de date, idiot is doamne hai ca ai +1 Edit: in urmatoarele zile o sa fie ceva gen: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Toti copii o sa faca asta N-are nimic
+SeeNN Postat Septembrie 7, 2017 Autor Raport Postat Septembrie 7, 2017 1 minute ago, denis stefan said: interesant nu prea mai joaca scripteri vechi calumea sa-mp/stunt joaca rpg, dar am o intrebate nu te critic sau ceva, dar de ce n ai lasat pe creatorul ess-ului la credits? macar la multumiri speciale cum zice si crazykiller copii de 10-12 ani care ar suge... pt gamemode xss o sa si faca server si o sa schimbe creditele, se vor pisa pe toata munca ta daca eu as face un edit din sv tau te as lasa macar la multumiri speciale si sa scriu acolo cv gen Nume(Scripter) Frate,inteleg,da' sincer,odata ce gm-u e modificat,si numai e nimic ce a fost,e clar... satana 1
deno Postat Septembrie 7, 2017 Raport Postat Septembrie 7, 2017 Just now, SeeNN said: Frate,inteleg,da' sincer,odata ce gm-u e modificat,si numai e nimic ce a fost,e clar... da, oricum cine ar lua gm-ul oficial nu l-ar pastra pe xhot la credite ba ce sa zic un edit smecher, incearca sa te apuci de rpg e mai smecher +1 munca buna SeeNN 1
+SeeNN Postat Septembrie 7, 2017 Autor Raport Postat Septembrie 7, 2017 Just now, denis stefan said: da, oricum cine ar lua gm-ul oficial nu l-ar pastra pe xhot la credite ba ce sa zic un edit smecher, incearca sa te apuci de rpg e mai smecher +1 munca buna Mersi,frate,nu prea m-a pasioneaza RPG-u,eu o sa raman numai la Stunt,asta imi place,si asta m-a face fericit...
AlleqsZ Postat Septembrie 7, 2017 Raport Postat Septembrie 7, 2017 1 hour ago, denis stefan said: interesant nu prea mai joaca scripteri vechi calumea sa-mp/stunt joaca rpg, dar am o intrebate nu te critic sau ceva, dar de ce n ai lasat pe creatorul ess-ului la credits? macar la multumiri speciale cum zice si crazykiller copii de 10-12 ani care ar suge... pt gamemode xss o sa si faca server si o sa schimbe creditele, se vor pisa pe toata munca ta daca eu as face un edit din sv tau te as lasa macar la multumiri speciale si sa scriu acolo cv gen Nume(Scripter) Du'te ma , asa'i tot romanu' , stai calm Poti sa ceri ce vrei, tot cum vrea el face ON: +1 Pentru straduire/munca. OFF: imi aduc aminte cand am incercat si eu ceva din ESS , dar m'am lamurit ca e prea prost pentru a incepe de la el. SeeNN 1
+SeeNN Postat Septembrie 8, 2017 Autor Raport Postat Septembrie 8, 2017 2 hours ago, »Oяιġιηαℓυ» said: Du'te ma , asa'i tot romanu' , stai calm Poti sa ceri ce vrei, tot cum vrea el face ON: +1 Pentru straduire/munca. OFF: imi aduc aminte cand am incercat si eu ceva din ESS , dar m'am lamurit ca e prea prost pentru a incepe de la el. Ba,sa sti ca intr-un fel ai dreptate,e cam incurcat,toate-s aiurea,da' daca vrei sa incepi de undeva,fa-o bine ba,nici eu n-am facut-o chiar asa,da' a-m incercat =)
m0untain Postat Ianuarie 6, 2018 Raport Postat Ianuarie 6, 2018 Nu e cine stie ce modificat, puteai mai mult Abia astept sa postez ESS-ul meu modificat.
+ServerSampValoare Postat Ianuarie 17, 2018 Raport Postat Ianuarie 17, 2018 La 06.01.2018 la 17:51, BlackGamer04 a spus: Nu e cine stie ce modificat, puteai mai mult Abia astept sa postez ESS-ul meu modificat. Abia astept, caut un GM stunt, ca mi-am cumparat 4 luni host. Si de cand astept un gm frumos
+ServerSampValoare Postat Ianuarie 17, 2018 Raport Postat Ianuarie 17, 2018 La 06.01.2018 la 17:51, BlackGamer04 a spus: Nu e cine stie ce modificat, puteai mai mult Abia astept sa postez ESS-ul meu modificat. Cand il postezi?
+razvyrazvan1 Postat Ianuarie 20, 2018 Raport Postat Ianuarie 20, 2018 frate care-i parola rcon 2.. ca am cautat am pus a doua parola si nu imi da voie cica e incorecta.. si eu am pus-o corecta acolo in gm la rcon am setat rconul al doilea si nu vreaaa
+SeeNN Postat Februarie 5, 2018 Autor Raport Postat Februarie 5, 2018 On 1/21/2018 at 12:37 AM, razvyrazvan1 said: frate care-i parola rcon 2.. ca am cautat am pus a doua parola si nu imi da voie cica e incorecta.. si eu am pus-o corecta acolo in gm la rcon am setat rconul al doilea si nu vreaaa Parola de la rcon 2 este "ampulamare" cauta asta prin gm,o sa gasesti.
+CosminCosmin Postat Aprilie 11, 2018 Raport Postat Aprilie 11, 2018 SeeNN ai +1 de la mine < sunt eu max
m0untain Postat Iunie 15, 2018 Raport Postat Iunie 15, 2018 On 08/09/2017 at 12:01 AM, CraZZyKiLl3R said: Meh, acceptabil, eu am facut ceva mai misto din ess, dar am pierdut baza de date, idiot is doamne hai ca ai +1 Edit: in urmatoarele zile o sa fie ceva gen: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Toti copii o sa faca asta Il consider obiceiul copiilor de 7 ani cand vor sa isi deschida server WOS Edit Arata bine gamemodul! Bravo +1
Postări Recomandate