NoLife Postat Mai 10, 2017 Raport Postat Mai 10, 2017 Nick-ul : .NoLife_ Problema : am creat o comanda personala cu masina tunata dar masina nu dispare adica in putine cuvine tastez comanda /nolife imi da masina tunata asa cum vreau si daca ma dau jos nu mai dispare, daca respawnez toate masinile se respawneaza acolo unde am folosit comanda. Poze / video : nu e nevoie Alte cuvinte : daca ma puteti ajuta cumva ca nu imi dau seama ce nu e ok , va las aici pastebin This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ah si daca imi ziceti sa bag 10 secunde aici nolife = CreateVehicle(560, x, y, z, angle, -1, -1, -1); tot nu mere idk 1
+ASGOOD Postat Mai 10, 2017 Raport Postat Mai 10, 2017 Comanda ta: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Comanda mea: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare NoLife și idk 1 1
NoLife Postat Mai 10, 2017 Autor Raport Postat Mai 10, 2017 Acum 2 minute, ASGOOD a spus: Comanda ta: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Comanda mea: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Acuma o incerc totusi ai +1 de la mn
+ASGOOD Postat Mai 10, 2017 Raport Postat Mai 10, 2017 Daca nu merge sa-mi spui ce erori iti da si eu ti le rezolv imd si sa-mi dai si randul erorii
NoLife Postat Mai 10, 2017 Autor Raport Postat Mai 10, 2017 Acum 2 minute, ASGOOD a spus: Daca nu merge sa-mi spui ce erori iti da si eu ti le rezolv imd si sa-mi dai si randul erorii Citat C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10182) : error 017: undefined symbol "State" C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10184) : error 017: undefined symbol "State" C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "nolife" C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : warning 215: expression has no effect C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : error 001: expected token: ";", but found "]" C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : fatal error 107: too many error messages on one line Citat if(State!=PLAYER_STATE_DRIVER) if(State!=PLAYER_STATE_PASSAGER) { DestroyVehicle(nolife[playerid]) DOAR ACOLO IMI DA EROARE
+ASGOOD Postat Mai 10, 2017 Raport Postat Mai 10, 2017 Pai trebbuie sa pui variabilele tale, acelea sunt variabilele pe care le folosesc eu
+ASGOOD Postat Mai 10, 2017 Raport Postat Mai 10, 2017 Daca folosesti GetPlayerState il poti pune in loc de State Si la DestroyVEhicle(nolife[playerid]) in loc de nolife trebuie sa pui masina respectiva
NoLife Postat Mai 10, 2017 Autor Raport Postat Mai 10, 2017 Nimic Acum 16 minute, ASGOOD a spus: Daca folosesti GetPlayerState il poti pune in loc de State Si la DestroyVEhicle(nolife[playerid]) in loc de nolife trebuie sa pui masina respectiva Am facut dar totusi nimic masina tot nu dispare.
Postări Recomandate