Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick-ul : .NoLife_

Problema : am creat o comanda personala cu masina tunata dar masina nu dispare adica in putine cuvine tastez comanda /nolife imi da masina tunata asa cum vreau si daca ma dau jos nu mai dispare, daca respawnez toate masinile se respawneaza acolo unde am folosit comanda.

Poze / video : nu e nevoie

Alte cuvinte : daca ma puteti ajuta cumva ca nu imi dau seama ce nu e ok , va las aici pastebin

This is the hidden content, please
ah si daca imi ziceti sa bag 10 secunde aici nolife = CreateVehicle(560, x, y, z, angle, -1, -1, -1); tot nu mere :)

Postat
Acum 2 minute, ASGOOD a spus:

Comanda ta:

Comanda mea:

Acuma o incerc totusi ai +1 de la mn

Postat

Daca nu merge sa-mi spui ce erori iti da si eu ti le rezolv imd si sa-mi dai si randul erorii

Postat
Acum 2 minute, ASGOOD a spus:

Daca nu merge sa-mi spui ce erori iti da si eu ti le rezolv imd si sa-mi dai si randul erorii

Citat

C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10182) : error 017: undefined symbol "State"
C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10184) : error 017: undefined symbol "State"
C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "nolife"
C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Dens\Desktop\Windows\gamemodes\NoLife.pwn(10188) : fatal error 107: too many error messages on one line

Citat

if(State!=PLAYER_STATE_DRIVER)

if(State!=PLAYER_STATE_PASSAGER)

{

DestroyVehicle(nolife[playerid])

DOAR ACOLO IMI DA EROARE

Postat

Pai trebbuie sa pui variabilele tale, acelea sunt variabilele pe care le folosesc eu

Postat

Daca folosesti GetPlayerState il poti pune in loc de State

Si la DestroyVEhicle(nolife[playerid]) in loc de nolife trebuie sa pui masina respectiva

Postat

Nimic 

Acum 16 minute, ASGOOD a spus:

Daca folosesti GetPlayerState il poti pune in loc de State

Si la DestroyVEhicle(nolife[playerid]) in loc de nolife trebuie sa pui masina respectiva

Am facut dar totusi nimic masina tot nu dispare.

Postat

Rezolvat, cineva sa dea T/C.

• eZeL a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...