Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Daca este reclama il rog pe David sa stearga topic-ul.

Acum ceva timp eram pe comunitatea *-***.com, si le-am dat gamemode-ul meu BSF. Ei au spus sa bag harti si sa rezolv bug-uri cand eu aveam alte treburi.

Si intr-o seara le-am facut Radio si m-am luat in gura cu Anto, dupa el mi-a facut reclamatie si i-am dat si dovezi cand injura el. Eu aveam ftp-u si am sters gm-u. Dupa nu mai mergea ftp-u si Grannd a dat vina pe mine ca eu am f**ut ftp-u. Si asa am disparut eu de pe comunitate. Azi am mers la ei pe server sa vad cum e si deja mi-am dat seama ca e EOE a lu iSeeYou,  @anonymous01 la primit moka de la el si imi zic mie copii astia ca l-a luat cu bani. Infine, le-am spus ca mi-am luat host(care osa fie pe minunata comunitate UltraPhase.org) si ca tranzactia nu sa facut deoarece e o problema de la ei. Si dupa m-au amenintat ca da 50 euro la Take Host sa imi stearga host-ul etc. Nu doar au spus asta, au facut si reclama la alt server. Nu va recomand sa va duceti pe comunitatea asta de copii sau sa fiti scripteri!

Dovezi:

This is the hidden content, please

Din nou! Daca este reclama, sa imi faca ce vrea orice Moderator. Eu doar am vrut sa va zic ca nu recomand aceasta comunitate!

Postat

Comunitate de doi bani, care va dura o luna, maxim doua si se va inchide :)). Ca orice alta comunitate creeata de niste oameni care nu stiu ce vor de la viata.

Ce sa zic, nu se compara oricum cu UltraPhase  si nici o alta comunitate nu se compara cu acceasta comunitate. Suntem aici din anul 2014. :) 

Postat

sincer server-ul ala n-o sa tina mult

pentru ca cel care tine host-ul probabil e psihotik un copil gras de 12 ani care e obsedat de calculator/scripting.

nu trebuia sa spui ca au uitat parola ftp ca stergeam toata baza de date

totusi am sters aproape toate conturile.

Postat

Eu nu am nimic cu nimeni, dar....tu incepi sa ma enervezi si cred ca stie si David de ce;-;

Postat

aceasta este o comunitate, trebuie sa fim o familie, asa cred eu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...