+Natsu Postat Ianuarie 24, 2017 Raport Postat Ianuarie 24, 2017 Haidaaaaaa, hai cu UltraPhasee Daviid 1
SKix Postat Ianuarie 25, 2017 Raport Postat Ianuarie 25, 2017 De cand bagi poze nu mai cu bmw-uri ? parcanu erai fan.. acuma bagi e30 ai mai bagat unu e46 m3 Super David! Natsu 1
+Natsu Postat Ianuarie 25, 2017 Raport Postat Ianuarie 25, 2017 10 minutes ago, SKix said: De cand bagi poze nu mai cu bmw-uri ? parcanu erai fan.. acuma bagi e30 ai mai bagat unu e46 m3 Super David! Pisii, iti dau un leu, imi faci o ....?
Daviid Postat Ianuarie 25, 2017 Autor Raport Postat Ianuarie 25, 2017 20 minutes ago, Natsu said: Pisii, iti dau un leu, imi faci o ....? Ce rau esti fratelo :))) 31 minutes ago, SKix said: De cand bagi poze nu mai cu bmw-uri ? parcanu erai fan.. acuma bagi e30 ai mai bagat unu e46 m3 Super David! Nu am spus ca nu imi plac BMW-urile, dar nici nu am spus ca sunt mare fain. Aceste poze sunt reusite, si editate de mine special pentru astfel de muzica, sa isi dea lumea seama ca este muzica speciala pentru masina. Like a g6 sex. Natsu 1
+Natsu Postat Ianuarie 25, 2017 Raport Postat Ianuarie 25, 2017 1 minute ago, David. said: Ce rau esti fratelo :))) Nu am spus ca nu imi plac BMW-urile, dar nici nu am spus ca sunt mare fain. Aceste poze sunt reusite, si editate de mine special pentru astfel de muzica, sa isi dea lumea seama ca este muzica speciala pentru masina. Like a g6 sex. Dar ma refeream la o mapa..daca imi face o mapa pentru SA:MP..off
SKix Postat Ianuarie 25, 2017 Raport Postat Ianuarie 25, 2017 1 hour ago, Natsu said: Pisii, iti dau un leu, imi faci o ....? Mai stai pe centura Sucevei?
+Natsu Postat Ianuarie 25, 2017 Raport Postat Ianuarie 25, 2017 3 hours ago, SKix said: Mai stai pe centura Sucevei? Pe DN24, dar te vad cam des intrand la nengromani in BMW-uri.. Daviid 1
SKix Postat Ianuarie 25, 2017 Raport Postat Ianuarie 25, 2017 1 hour ago, Natsu said: Pe DN24, dar te vad cam des intrand la nengromani in BMW-uri.. Poate imi mai ma opresc cu bmw-ul sa iti dau cate o mui* prietene. Natsu și Daviid 1 1
Daviid Postat Ianuarie 25, 2017 Autor Raport Postat Ianuarie 25, 2017 1 hour ago, Natsu said: Pe DN24, dar te vad cam des intrand la nengromani in BMW-uri.. 1 minute ago, SKix said: Poate imi mai ma opresc cu bmw-ul sa iti dau cate o mui* prietene. Cate -1 la amandoi. Si terminati-va odata cu cearta, va zic pentru ultima data! SKix și Natsu 2
+Natsu Postat Ianuarie 25, 2017 Raport Postat Ianuarie 25, 2017 1 hour ago, David. said: Cate -1 la amandoi. Si terminati-va odata cu cearta, va zic pentru ultima data! Ue man da nu ne certam, facem caterinca lol Nu te supara pe noi SKix 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum