Daviid Postat Ianuarie 9, 2017 Raport Postat Ianuarie 9, 2017 La acest Gamemode sistemele sunt ca pe bugged, sistem de clan, sistem de /shop, sistem de factiuni si multe altele, le ve-ti descoperi voi pe parcurs ce rulati gamemode-ul. LInk download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare NEW LINK: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link download header.php + index.php modificat (no error) (modificati voi in panel in loc de celalte 2 le pune-ti pe astea in locul lor: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poza panel: Moise2001 și Dr.of.Cezar 1 1
Five Postat Ianuarie 9, 2017 Raport Postat Ianuarie 9, 2017 Atentie,daca doriti sa utilizati acest GM va sfatuiesc sa aruncati o privire in GM la "EstiFondator" ! RichM 1
+RichM Postat Ianuarie 9, 2017 Raport Postat Ianuarie 9, 2017 Just now, Gabriel. 勇気 said: Atentie,daca doriti sa utilizati acest GM va sfatuiesc sa aruncati o privire in GM la "EstiFondator" ! Asta da :)), si tu nu trebuia sa fii la scoala Gabriel ?:))
+Dr.of.Cezar Postat Ianuarie 9, 2017 Raport Postat Ianuarie 9, 2017 Foarte bun GM-ul. Dar primesc o eroare la panel: GtaTutorials 1
+MrShad0w Postat Februarie 12, 2017 Raport Postat Februarie 12, 2017 DR.OF.CEZARGm-ul are foarte multe comenzi ascunse, nu recomand header.php + index.php modificat (modificl si tu in panel in loc de celalte 2 le pune-ti pe astea in locul lor: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Moise2001 1
+GtaTutorials Postat Mai 3, 2017 Raport Postat Mai 3, 2017 Salutare ! Conexiunea la panel a fost de succes, insa intampin unele probleme in utilizarea acestuia:unele lucruri nu pot fii accesate iar in momentul in care vreau sa creez un tiket sau orice altceva imi apare o eroare si anume : " Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\panel\tickets.php on line 92 " Daca vreo persoana are idee de ce pot face in privinta asta,astept un raspuns, multumesc anticipat.
+GtaTutorials Postat Mai 3, 2017 Raport Postat Mai 3, 2017 Just now, GtaTutorials said: Salutare ! Conexiunea la panel a fost de succes, insa intampin unele probleme in utilizarea acestuia:unele lucruri nu pot fii accesate iar in momentul in care vreau sa creez un tiket sau orice altceva imi apare o eroare si anume : " Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\panel\tickets.php on line 92 " Daca vreo persoana are idee de ce pot face in privinta asta,astept un raspuns, multumesc anticipat.
Daviid Postat Mai 5, 2017 Autor Raport Postat Mai 5, 2017 La 5/3/2017 la 20:44, GtaTutorials a spus: Salutare ! Conexiunea la panel a fost de succes, insa intampin unele probleme in utilizarea acestuia:unele lucruri nu pot fii accesate iar in momentul in care vreau sa creez un tiket sau orice altceva imi apare o eroare si anume : " Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\panel\tickets.php on line 92 " Daca vreo persoana are idee de ce pot face in privinta asta,astept un raspuns, multumesc anticipat. Usor cu spam-ul. Eu am testat acest panel, si nu am avut absolut nici o problema. Problema este probabil de la versiunea de php a ta, eu am testat pe webhostul actual, si a functionat absolut totul, perfect. Chiar nu stiu ce sa iti zic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum