Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

La acest Gamemode sistemele sunt ca pe bugged, sistem de clan, sistem de /shop, sistem de factiuni si multe altele, le ve-ti descoperi voi pe parcurs ce rulati gamemode-ul.

LInk download:

This is the hidden content, please

NEW LINK: 

Link download header.php + index.php modificat (no error) (modificati voi in panel in loc de celalte 2 le pune-ti pe astea in locul lor:

Poza panel: rQ27Qdp.png

Postat

Atentie,daca doriti sa utilizati acest GM va sfatuiesc sa aruncati o privire in GM la "EstiFondator" !

Postat
Just now, Gabriel. 勇気 said:

Atentie,daca doriti sa utilizati acest GM va sfatuiesc sa aruncati o privire in GM la "EstiFondator" !

Asta da :)), si tu nu trebuia sa fii la scoala Gabriel ?:))

Postat

Foarte bun GM-ul. Dar primesc o eroare la panel: tJx0Hdw.png

• 1 lună mai târziu...
Postat

DR.OF.CEZAR
Gm-ul are foarte multe comenzi ascunse, nu recomand

header.php + index.php modificat (modificl si tu in panel in loc de celalte 2 le pune-ti pe astea in locul lor: 

• 2 luni mai târziu...
Postat

Salutare ! 
Conexiunea la panel a fost de succes, insa intampin unele probleme in utilizarea acestuia:unele lucruri nu pot fii accesate iar in momentul in care vreau sa creez un tiket sau orice altceva imi apare o eroare si anume : " Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\panel\tickets.php on line 92 "

Daca vreo persoana are idee de ce pot face in privinta asta,astept un raspuns, multumesc anticipat.

Postat
Just now, GtaTutorials said:

Salutare ! 
Conexiunea la panel a fost de succes, insa intampin unele probleme in utilizarea acestuia:unele lucruri nu pot fii accesate iar in momentul in care vreau sa creez un tiket sau orice altceva imi apare o eroare si anume : " Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\panel\tickets.php on line 92 "

Daca vreo persoana are idee de ce pot face in privinta asta,astept un raspuns, multumesc anticipat.

Postat
La 5/3/2017 la 20:44, GtaTutorials a spus:

Salutare ! 

Usor cu spam-ul.

Eu am testat acest panel, si nu am avut absolut nici o problema.

Problema este probabil de la versiunea de php a ta, eu am testat pe webhostul actual, si a functionat absolut totul, perfect.

Chiar nu stiu ce sa iti zic :-? 

• Daviid închis și deschis acest subiect
  • deno a închis acest subiect
  • Daviid a deschis acest subiect
  • 5 ani mai târziu...
Postat

.

Postat

.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...