+p1ngu Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 Nick: p1ngu Nick-ul celui provocat: Dr.of.Cezar Stock / Tema Lucrarii: Text: Romania (text principal) WWW.ULTRAPHASE.ORG (text secundar) Timp: pana la ora 22:00 Alte informatii: HAVE FUN!
+p1ngu Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Raport Postat Ianuarie 5, 2017 La fel, facut in graba: Start VOT!!! :))) Sk1ps și m0untain 2
+Dytto Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 ideea e sa nu isi dea nimeni seama care acui este lucrare.. ma duc pe v2..
+Sk1ps Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 Nici una, nu arata calumea ca aspect sa ma impresioneze sa il port deoarece aman2 texte si blur sunt vai de mama lor. v1 border: HmHm ... prea mult stroke pe el trebuia sa fie de 1 px V2 La textul ala cu "Romania" o stricat culoarea cu steagul Romaniei, daca puneai alta culoare la paru' fetei, de pe sanul ei iesea lucrarea perfecta Aveti putine probleme la blur, deci am sa merg cu v2.
m0untain Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 Cel facut de Dr.Of.Cezar: Nu imi place deoarece toata imaginea este plina de Albastru. Cel facut de p1ngu:Imi place foarte mult, overlay-ul care l-ai folosit e super. +1 Eu il voi vota pe p1ngu.
Postări Recomandate