AlleqsZ Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 Nick: Alex Nick-ul userului reclamat: Nastu Link catre profilul userului reclamat: http://www.ultraphase.org/forums/index.php?/profile/4447-natsu/ Greseala sa: E prea n00b baiatu' si da wp aiurea (pe motiv 'jignore') Dovezi: 1. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare (La ce speriat era s'a gresit si a dat 0) 2. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 3. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Eu unu' nu vad nici o jignire aici Dar mai nou asa e, un player 0.3.7, vine si da wp aiurea/etc , N'am ce sa mai zis @David. Astept decizi EDIT: Mai nou , jigniri la adresa 'echipei' Daviid și ANCUTZA 2
+Natsu Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 Ohoo, player 0.3.7. Sunt Wahmon, am mai fost pe comunitate, nu am dat aiurea, ai spus ca scriu fara sa gandesc, pentru mine asta este jignire..astfel ti-am dat WP, astept decizia lui @David.. Da, am pus prima data 0 din greseala, nu sunt atent la cei ca tine.
Daviid Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 Nu va mai certati Aici este o comunitate, asa ca toti trebuie sa fim ca o familie, nu sa ne certam. @Natsu nu a abuzat cu nimic, vad ca tu l-ai jignit. Este mai vechi decat tine in comunitate, A.K.A. Wahmon, TheQuesT etc. Sk1ps, ANCUTZA și Natsu 3
Postări Recomandate