Daviid Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Salut prieteni, vreau sa imi spuneti, ce parere aveti despre noua platforma a forumui, cum vi se pare? SKix, Five și Life 3
m0untain Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Sincer, tema standard e nasoala, dar daca bagi o tema noua si misto nu ar fi problema. Si nu pot schimba fontul de la text, asta ma deranjeaza pe mine
LeXuS Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Sincer eu nu stiu sa inchid topicuri sterg etc. pe platforma asta
Daviid Postat Decembrie 29, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 29, 2016 3 minutes ago, BlackGamer04 said: Sincer, tema standard e nasoala, dar daca bagi o tema noua si misto nu ar fi problema. Si nu pot schimba fontul de la text, asta ma deranjeaza pe mine Da, tema va fii schimbata, voi adauga o alta tema.. Eu intreb de platforma, cum vi se pare, cum se incarca.. si tot asa.
m0untain Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 1 minute ago, David. said: Da, tema va fii schimbata, voi adauga o alta tema.. Eu intreb de platforma, cum vi se pare, cum se incarca.. si tot asa. Se incarca destul de repede. Si imi place ca primesc notificare cand imi da quote cineva sau +1. Si avataru sa fie mai mare daca se poate
+zippoART Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Nu prea mă descurc pe tema asta când am intrat nu știam ce e aici :))) Ar fi fain să faci ca bug*ed tema.
Five Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Imi place aceasta tema ! Tot respectul,este perfecta ! Nu face lag si arata foarte bine ! Life și Daviid 2
+ANCUTZA Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Imi place! Mie imi merge perfect si sunt departe... Daviid, Five și Sk1ps 3
Life Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Aferent corespunzator,elegant. Daviid și Five 2
Daviid Postat Decembrie 30, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 30, 2016 Daca gasiti vreun BUG pe forum, sau vreo problema minora, va rog sa ma anuntati cat mai repede! Va multumesc pentru parerile acordate, ma bucur ca va place.
+DODGIE_ Postat Decembrie 30, 2016 Raport Postat Decembrie 30, 2016 platforma 4.x multi nu stiu sa umble pe ea :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum