+Uzzi25 Postat Decembrie 18, 2016 Raport Postat Decembrie 18, 2016 Gamemodeul este inceptu de la 0 ce mai se gaseste pe net este creat tot de mine sub un alt nume dar tot de mine este creat , am spus ca tot se aproprie sarbatorle sa incept un update la acest gamemode sa vedem ce iesie )) Avocat Curva Farmer Scoicar(UNIC) Miner(UNIC) ETC....... Job Miner: Job Scoicar: DOWNLOAD GAMEMODE V.3: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Downlaod Full Server: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare VirustTotal: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare NU OFER SUPORT PENTRU SERVER AVETI CATEGORIE SPECIALA DACA AVETI PROBLEME !! Daviid și Five 2
Daviid Postat Decembrie 18, 2016 Raport Postat Decembrie 18, 2016 Frumos, +1. Dar poza doar cu Joburile..? De acum incolo sa pui mai multe poze, sa vedem si noi.
Five Postat Decembrie 18, 2016 Raport Postat Decembrie 18, 2016 Imi poti explica cum e jobul "scoicar" ? E un job unic despre care nu am auzit vreodata...Cum adica "scoicar"?
+ast35kp9id9031i4132jvnwqf Postat Decembrie 18, 2016 Raport Postat Decembrie 18, 2016 Scoicar... )))))
+Uzzi25 Postat Decembrie 18, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 18, 2016 Frumos, +1. Dar poza doar cu Joburile..? De acum incolo sa pui mai multe poze, sa vedem si noi. Gta mane !! Imi poti explica cum e jobul "scoicar" ? E un job unic despre care nu am auzit vreodata...Cum adica "scoicar"? Scoicar... ))))) Am aduagat un clip cu jobul !!
deno Postat Decembrie 19, 2016 Raport Postat Decembrie 19, 2016 nu cred ca este facut de tine mai ales ca ai dat iarasi copy paste.
+Uzzi25 Postat Decembrie 19, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 19, 2016 nu cred ca este facut de tine mai ales ca ai dat iarasi copy paste. Frate dc nu intelegi ca posturile de pe alte forumuri sunt create tot de mine
Postări Recomandate