m0untain Postat Decembrie 6, 2016 Raport Postat Decembrie 6, 2016 Salutare, ieri am ajuns in lumea desgin (nu m-am lasat de scripting) =]] Deci, eu am facut un avatar care mi se pare ca e destul de misto, si Seby se ocupa cu Bannere. Eu am facut acest concurs sa vedem care e mai bun. Avatarul pe care l-am facut: Si bannerul facut de el: Daca va place avatarul meu dati un +1. Daca nu va place nu dati +1 si scrieti un comments ,,Nu imi place, imi place a lui Seby" (Asta este doar un exemplu. Sper sa imi apreciati munca DIN NOU! SUNT INCEPATOR! SKix și Daviid 2
Daviid Postat Decembrie 6, 2016 Raport Postat Decembrie 6, 2016 Avataru facut de tine e mai fain. m0untain 1
SKix Postat Decembrie 6, 2016 Raport Postat Decembrie 6, 2016 +1 pentru avataru cu BMW, iar bannerul este prea mult minecraft deci nu imi place. m0untain 1
m0untain Postat Decembrie 6, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 6, 2016 Avataru facut de tine e mai fain. +1 pentru avataru cu BMW, iar bannerul este prea mult minecraft deci nu imi place. Multumesc. +1 la amandoi
deno Postat Decembrie 6, 2016 Raport Postat Decembrie 6, 2016 s-a ajuns sa faceti comparati intre avatare si bannere? avatar-ul tau nu e cine stie ce, dar il votez pe el pentru ca e mai bun decat banner-ul ala.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum