SKix Postat Decembrie 5, 2016 Raport Postat Decembrie 5, 2016 Bla, bla nu stiu cum sa incep topicul. Am decisa sa postez aceste mape deoarece niste idioti se cred zmei si se bat cu pumnu-n piept ca nimeni nu le poate fura mapele, daca nu v-ati dat seama este vorba de cunoscutul limitless care se lauda ca runix are toate map stealer-urile care sunt pe net si care nu sunt pe net si cu care nu poate lua nimeni mapele asa ca eu sparg zvonurile acestui idiot mediocru. Poza in care spune ca nu poate nimeni fura mapele si sa le puna pe net : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Dar pacat ca nu am facut poza si cand se lauda ca runix are toate map stealer-urile si ca cu nici unul nu merg furate. Ce reped ajung informatile... This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Topic anterior: http://www.ultraphase.org/forums/index.php?/topic/5539-download-all-maps-from-extreme-super-stunt/ This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare In aceasta poza se refera la WoS. De parca el ar fi scriptat WOS-ul, la asta mi sa parut cea mai amuzanta chestie. . In fine prea mult l-am pupat pe marele LimitLess asa ca vreau sa va prezit inainte cateva poze cu mapele. Si de aceasta data sunt toate mapele de pe RHS. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Cred ca ajung pozele astea, iar o reper dar in fs sunt toate mapele voi doar trebuie sa faceti comanda cu teleportul. Download: - Vine insotit de codul sursa Link 1: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link 2: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Five, Daviid, m0untain și 2 alții 5
Daviid Postat Decembrie 5, 2016 Raport Postat Decembrie 5, 2016 Foarte bine. Naspa mapele, fac lag, prost facute de LimitLess. Ai +1 din partea mea pentru ca le-ai postat.
Five Postat Decembrie 5, 2016 Raport Postat Decembrie 5, 2016 E ceva...Felicitari ! De curiozitate,RHS inca ruleaza?
SKix Postat Decembrie 5, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 5, 2016 E ceva...Felicitari ! De curiozitate,RHS inca ruleaza? Din pacate inca mai "ruleaza" servarul. Toate discutile cu LimitLess s-au desfasurat pe RHS. Daviid 1
Life Postat Decembrie 6, 2016 Raport Postat Decembrie 6, 2016 Lol,ba,nu cred. Asta chiar e tare smr Daviid 1
+PsihoTr Postat Decembrie 6, 2016 Raport Postat Decembrie 6, 2016 Sunt un prost. Si fac reclama. p1ngu 1
Postări Recomandate