SKix Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 Servus, a-si dori sa inpart acest mod si cu voi deoarece este un ENB prea fain si prea bine realizat. Cred ca va intrebati ce inlocuiese acest mod, nu este asa? Ei bine acest mod face ca jocul arata mult mai bine si mai realistic. Link de download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Video / Imagini despre acest mod: deno, m0untain și Five 3
deno Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 sincer iti spun, parerea mea este ca e cel mai fain/tare enb ce l-am vazut vreodata, totusi poti lasa aici acel mod sa schimbi ora ziua etc?
Daviid Postat Noiembrie 22, 2016 Raport Postat Noiembrie 22, 2016 Frumos mod, dar cred ca face lagg rau de tot Acum cum am full mod samp, doar enb nu am, daca bag si acest enb, in loc de 50 fps cum am acum, cred ca voi acea 20 - 10
m0untain Postat Noiembrie 23, 2016 Raport Postat Noiembrie 23, 2016 Nu l-am incercat dar sigur trebuie un pc belea. +1 misto!
SKix Postat Noiembrie 23, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 23, 2016 Nu l-am incercat dar sigur trebuie un pc belea. +1 misto! Adevarat, mie imi merge in 10 FPS-uri. Am testat acest enb dupa ce am facut acest topic, dar cui ii permite pc-ul sa il foloseasca ca arata foare bine. Daviid 1
Postări Recomandate