m0untain Postat Octombrie 28, 2016 Raport Postat Octombrie 28, 2016 Bun, inainte sa incep de ce am pus RDS V1.5 la Download In primul rand ca este ziua mea si nu aveam ce sa fac In al doilea rand RDS-u nu mai exista! A trecut prin multe certuri asa ca am decis sa il pun la download Pentru cei care sunt activi in topicul Salonul Scripturilor, au vazut gamemodul postat deja de Tuthakamon. Atunci la postat din cauza unei certari private .L-a sters! Acum suntem prieteni din nou Acest GM este RRS Edit (Romania Real Stunt v5 by GameR) 100% tot gmu este editat de mine iar Tuthakamon a facut cateva filterscripturi Nu am poze din pacate BONUS:Aveti inca +3 case, una la o ferma unde este jobul de Farmer pe Bugged, O insula langa acea ferma facuta de mine, si o casa in Esu.FilterScripturi:maxpcsys (Sistem de masini personale scriptat de MaxXx)LuxAdmin (Sistemul de admin)RadioSys (Sistemul de radio creat de [VSK]DuReX(sau cum era numele lui)ClanSystem (Sistemul de Clan de pe RRS si editat de Tuthakamon. Il puteti gasii mai jos in topicul Salonul Scripturilor)Nu vreau injuraturi!! Am precis mai sus ca este Real Stunt Edit!Link Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare deno 1
Daviid Postat Octombrie 28, 2016 Raport Postat Octombrie 28, 2016 Frumos, bravo. Felicitări pentru munca depusă! deno și m0untain 2
Life Postat Octombrie 28, 2016 Raport Postat Octombrie 28, 2016 Bravo,buna treaba. m0untain și deno 2
deno Postat Noiembrie 13, 2016 Raport Postat Noiembrie 13, 2016 Sa sti am unblat prin filescript e bune mai ales systemul rds - buster Bravo +1 Bravo +1 3x posts? deja esti enervant ma jur 10x warn
m0untain Postat Noiembrie 23, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 23, 2016 OFF:Multumesc pentru aprecieri
+TheMonster Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Postat Noiembrie 24, 2016 Bun Servaru +1 mai ales systemu anti aim
deno Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Postat Noiembrie 24, 2016 Bun Servaru +1 mai ales systemu anti aim ala a fost facut de mine, si are buguri multumim
m0untain Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 24, 2016 e ok poze ceva? Am precizat ca nu am poze
Postări Recomandate