deno Postat Octombrie 17, 2016 Raport Postat Octombrie 17, 2016 System-ul de Clan de pe server-ul Romania Diamond Stunt v1.5 il puteti gasi acuma pe net(ultraphase) Creditele imi apartin mie m-am insipirat foarte mult din system-ul de clan de pe ESS(XSR) a lui crysty Functile sunt urmatoarele /Invite [playerid] - Invita un membru in clan! /SetRank [playerid] [Rank] - Seteaza rank-ul unui player in clan! /Ckick [playerid] - Scoate pe cineva din clan! /Cweapons - Schimba armele la clan! /Ccolor - Schimba culoarea la clan! /Cmotd - Schimba 'Message Of The Day' la clan acesta il gasiti la /cstats /Cdes - Schimba description-ul la clan! acesta il gasiti la /cstats /Cskinl - Schimba skin-ul la cei care au Rank-ul Leader! /Cskinm - Schimba skin-ul la cei care au Rank-ul de Membru! /Setspawn - Seteaza spawn-ul(unde te da dupa ce mori) la clan! /Csettings - Unele comenzi de mai sus/jos se pot gasii si la /csettings! /Dclan - Desfinteaza-ti clan-ul | DOAR PENTRU LEADERI /CreateClan - Creeaza-ti acum propiul tau Clan! /Accept - Accepta o invitate intr-un clan! /Decline - Respinge o invitatie intr-un clan! /Cm - Uita-te cine e online din clan /Clans - Aceasta comanda o poti folosi daca vrei sa vezi si celalte clan-uri /Lclan - Ai intrat intr-un clan si nu iti place sau ai intrat din greseala? cu comanda asta poti sa iesi din clan /Ctop - Uita-te pe ce locuri sunt clanurile Download Link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poze: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid 1
Daviid Postat Octombrie 18, 2016 Raport Postat Octombrie 18, 2016 Din partea mea ai -1. Acesta este clanul meu, din Romania Real Stunt, este pe SQLite! Acela de pe MySQL This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Esti pff, ai schimbat doar culorile de la dialoguri, ce ai mai facut tu?! Ai mai mocidifact creditete si atat. Nici macar nu ai rezolvat injectoru de la /top. deno 1
Postări Recomandate