+rKn Postat Septembrie 27, 2016 Raport Postat Septembrie 27, 2016 Buna seara tuturor , as vrea sa va adresez o intrebare avand in vedere proiectul pe care vreau sa-l realizez pentru liceu. Impreuna cu domnul meu profesor am hotarat sa ma inscriu intr-un proiect pentru a crea un forum legat de o anumita tema istorica , la alegere . Din cate am inteles de la dumnealui ideea forumului in sine trebuie sa fie caracterizata de cuvintele creativ si sintetizat. Vreau sa va intreb , daca de exemplu eu creez o pagina de home , un index cum il pot cripta pe forumul respectiv . Am nevoie de FilleZilla sau pot inlocui fisierele direct din acp? Va rog daca puteti pe langa informatie sa imi oferiti si un exemplu concret sau un video Multumesc anticipat
Daviid Postat Septembrie 27, 2016 Raport Postat Septembrie 27, 2016 Trebuie sa folosesti Fillezilla. Si ce platforma doresti sa folosesti, asta este cel mai important.
+rKn Postat Octombrie 3, 2016 Autor Raport Postat Octombrie 3, 2016 Da , am reusit sa aflu , mersi oricum , era ceva legat de FZ xD
Postări Recomandate