Daviid Postat Septembrie 23, 2016 Raport Postat Septembrie 23, 2016 Un cutremur puternic a avut loc, sâmbătă dimineață, la ora 02:11, în România, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost puternic resimțit în Capitală. Conform INFP, seismul a avut o magnitudine de 5,7 grade, potrivit datelor inițiale. Mai multe surse externe anunță pe rețelele de socializare magnitudine de 6,1 și 6,3 grade. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Life Postat Septembrie 24, 2016 Raport Postat Septembrie 24, 2016 Nu a fost chiar asa de rau,a ajuns si la mine. S-a miscat patul umpic
SKix Postat Septembrie 24, 2016 Raport Postat Septembrie 24, 2016 Ce sa spun nu l-am simtit de loc am dormit ca un sugaci
Daviid Postat Septembrie 24, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 24, 2016 Eu ma uitam la un film de groaza, cand vad ca se zguduie patul. Era exact cand rolul principal trebuie sa omoare un caine pe nume Cujo care era turbai si omora toata lumea.
+Stephen Postat Septembrie 25, 2016 Raport Postat Septembrie 25, 2016 Ai de capul meu ce m-am speriat
+RiHn0 Postat Septembrie 25, 2016 Raport Postat Septembrie 25, 2016 Pacat. Nici macar nu am stiut ca am dormit leganat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum