deno Postat Septembrie 20, 2016 Raport Postat Septembrie 20, 2016 salut, vreau sa va prezint ssr, un server care cred ca foarte multi il cauta, n-am poze nu pot face, cautati pe net Style Stunt Romania si gasiti deci, server-ul are sisteme de gang clan etc, arata bine prin gm daca te uiti, si l-am gasit pe net, am detectat sa vad daca is virusi, nici un fisier nu era virusat va asigur This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare acestea sunt creditele adevarate. bagaboss și IonutRLS 1 1
Daviid Postat Septembrie 20, 2016 Raport Postat Septembrie 20, 2016 Vai vai, oare cine o fi GameR asta care a facut acest server?! Posteaza poze + o descriere mai complexa, altfel topicul va fii aruncat la cosul de gunoi. Il descarc imediat si revin cu edit, sa vad ce versiune este.
deno Postat Septembrie 20, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 20, 2016 sa mai spun odata ca n-am poze? oricum macar am facut descrierea mai "complexa" putin
Daviid Postat Septembrie 20, 2016 Raport Postat Septembrie 20, 2016 Ma ajuti sa-l gasesc pe GameR? )))) Daaa boss-ule. Hai sa il gasim, oare ce A.K.A are David asta care comenteaza aici? AKA: RaiN, Ludacris, GameR why? Really? :O Deci, asta este SSR v5 care este peste tot pe net, /setsadmin WFT?! Asta este cea mai buguita versiune pe care am facut-o. SSR-ul asta cu SetSadmin, este plina de buguri, pica singur server-ul de multe ori. La inceput scrie SSR V6 Dar la /news te-ai dat de gol: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Credits editat, ce ratati. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Nici macar creditele nu le-ati lasat. Saraci copii. De accea nu mai postez eu pe net nimic de al meu. Cica TheGameR creatorul Hartilor doar Acest Gamemode este creat de catre xxSPEEDYxx & TheGameR aka RaiN. TheCatalinus ala care este la credits acum, este un rahat cu ochii, stie doar sa editeze, nimic altceva. Editeaza /credits deschide gm-ul si gata. Server-ul este facut de el de 0. TheCatalinus aka R3fl3x este un copilas batut de soarta, saracu are abea 12 ani si este mare scripter, dar scripter in edit. SKix și Johnny # 2
deno Postat Septembrie 20, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 20, 2016 frate wtf iti bati joc de mine? COAIE DACA ERAM EU PASTRAM CREDITELE NU IS ATAT DE PROST, L-AM GASIT PE NET IS AIA RATATI, la /news eu m-am dat de gol? sau ei, eu n-am editt nimic din server l-am gasit pe net, singura chestie ce i-am facut l-am pus pe 0.3.7 si atat, is niste copii ratati n-au pastrat creditele, nu eu is de vina .. Daviid 1
+rKn Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 Asa i-au facut si lu AroWnd reflex si aia , au luat xSA build 14 si l-au pus pe net + au editat cateva comenzi ca sa nu mai apara xSA la spawnuri si nume si etc si gata , mari scripteri O.o N-ai csf
deno Postat Septembrie 21, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 21, 2016 diseara postez oricum ssr v9 si wos reparat fara niciun bug
LeXuS Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 Frumos gm-ul,pacat ca nu pastreaza creditele cine a mai folosit acest gm
+Swepy Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 Eu stiam ca tu esti TheGameR Cine CENZURA nu stia ? )
Postări Recomandate