+Allex.xD_ Postat August 29, 2014 Raport Postat August 29, 2014 Nick: Allex.xD_ Cel provocat: Alex. Durata: pana la 3 voturi Stock: Text:numele nostru EU: Alex. :
Johnny # Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 Il votez pe Allex.xD_ , doarece a facut-o mai frumoasa! Allex.xD_ 1
+Andrei.xD Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 Il Votez pe Allex.xD_ deoarece imi place mai mult creatia lui
+ChiZu Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 Aia prima e urata rau acum pe bune, ce cacat va place la aia ? ( LASATI-VA DE PHOTOSHOP ! daca ziceti ca a 2a e misto P.s de acum cand faceti battle nu mai scrieti fiecare a cui e ca-mi aduc tot neamu aici sa-si faca cont si zic sa o voteze pe a mea scrieti doar 1 si 2 sa voteze care le place nu care a lu cine e ))
+Allex.xD_ Postat August 30, 2014 Autor Raport Postat August 30, 2014 Aia prima e urata rau acum pe bune, ce cacat va place la aia ? ( LASATI-VA DE PHOTOSHOP ! daca ziceti ca a 2a e misto P.s de acum cand faceti battle nu mai scrieti fiecare a cui e ca-mi aduc tot neamu aici sa-si faca cont si zic sa o voteze pe a mea scrieti doar 1 si 2 sa voteze care le place nu care a lu cine e )) johnny avea cont de mult,andrei si thedanyel deci nu dabia si-au facut + vrei sa zici ca e urata aia a mea fa tu una sa vedem ce iese la tine bunule
Postări Recomandate