Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Credits:

Fondatori: [RNG]Five,[XSS]Deagle;

Sugestii: MafiaValy;

Help: RaiN,SkiX,[XSS]MaxXx,[XSW]RullZ,[GSS]Johnny,[RNG]Five,[XSS]Deagle,[RSE]SoNNy.sys,etc

*ATENTIE: Toate persoanele care au fost trecute la  credits au ajutat in mod direct sau indirect la imbunatatirea acestui server !

*Romania Legends Stunt este un edit din : World Of Stunt B29;

Link Download: 

This is the hidden content, please

Password: !@#$%

Poze: -

Alte detalii: Sper sa va fie de folos...

Postat

Bine boss-ule. Foarte tare.

Postat

jmecher mersi five

Postat

five o intrebare 

care este pawnul la el de la ce sv este pawnu-l

Postat

five o intrebare 

care este pawnul la el de la ce sv este pawnu-l

Este cel de la S*R.

Postat

adica

Postat

boss are 5 errori dc nush?

Postat
C:\Users\florin\Desktop\WOS Build 29 [RRS]\gamemodes\RLS.pwn(15887) : error 075: input line too long (after substitutions)

C:\Users\florin\Desktop\WOS Build 29 [RRS]\gamemodes\RLS.pwn(15888) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)

C:\Users\florin\Desktop\WOS Build 29 [RRS]\gamemodes\RLS.pwn(15888) : error 017: undefined symbol "Radio"

C:\Users\florin\Desktop\WOS Build 29 [RRS]\gamemodes\RLS.pwn(15888) : error 017: undefined symbol "Gangsta"

C:\Users\florin\Desktop\WOS Build 29 [RRS]\gamemodes\RLS.pwn(15888) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.

Postat

life ai skype

Postat

life ai skype

Add nicola.cosmin4

Postat

Nu am avut timp sa stau de el....O sa editez topicul in aceasta seara asa cum trebuie....

Iti da 5 errori deoarece nu ai pawno-ul....Il las in seara asta intr-un link cu restul fisierelor. 

Postat

Voi posta eu gamemode-ul full ( Rezolvare bugs ).

Postat

five o intrebare da dc numai intri pe skype te-am trimis cerere mi-o accepti

Postat

five vezi ca sunt styles.florin accepta te rog cererea pe skype

Postat

Voi posta eu gamemode-ul full ( Rezolvare bugs ).

Johnny,daca vrei tu sa faci fapta asta atunci vezi ca in db trebuie adaugat "Spassword" pentru a ramane conturile salvate...

Te las pe tine sa il postezi atunci :) 

Postat

Johnny punel frate te asteptam fierb aici :D

Postat

Vaii..Johnny..mare scripter boss :3 
Abia astept sa vad gamemode-ul..sa deschizi server cu el, da ?Ti-l tin inchis 24/24 la cate crash-uri are =)))

Postat (editat)

ce faci ba frate il lasi sa bage servaru pe siteu sal descarcam si na bagat nmk

EDIT: x4 spam = 25WP

Editat de Wahmon
Warn
Postat

Vaii..Johnny..mare scripter boss :3 

Abia astept sa vad gamemode-ul..sa deschizi server cu el, da ?Ti-l tin inchis 24/24 la cate crash-uri are =)))

Tu mare scripter ba Gabriele asa le zici la toti de parca tu esti asa bun. =)) Tine`l inchis pe pola ta nu pe %s. ia nu mai fii tu mare scripter. :* pwp =))

Postat

Tu mare scripter ba Gabriele asa le zici la toti de parca tu esti asa bun. =)) Tine`l inchis pe pola ta nu pe %s. ia nu mai fii tu mare scripter. :* pwp =))

What is wrong with you ? 

Postat

Nu tu baaa, eram sigur ca zici ca de tine zic :)) mai e un Gabriel aici.

What is wrong with you ? 

Postat

ba gabriel posteaza tu servaru numai lasa pe alti ca nu-i posteaza

Postat (editat)

si apropo crazykiller ai un server de cacat tu ce crezi ca esti mare scripter uitete in plm la tine si apoi zi de altu nu sti tu ca gabriel ce ai facut niste mape de cacat si atat ai sa vezi ce a facut el la server a iesit smk rau are foarte multe comenzi tu ai luat essu de pe net si iai facut niste modificar proaste si gata da gabriel la facut fara buguri al tau este de cacat :P

admini imi cer scuze daca am vorbit urat sau ceva va rog nu imi dati advertizmente :D

Editat de Ryse
//next warn
Postat

hai frate, il mai posteaza johnny?

Postat

eu de-a bea astept, sal posteze hai johnny. posteaza-l frate  m/

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...