Life Postat Septembrie 7, 2016 Raport Postat Septembrie 7, 2016 Salut,am sa public gm-u ESS. Am lucrat ceva la el,mai are un singur bug,systemu de clan. Cand o sa imi fac pc-u o sa-l rezolv. In rest,am adaugat multe comenzi,anti flood, si multe altele. Sper sa va placa,link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Parola este 12345 Imi pare rau ca nu pot pune poze,pc-u nu imi mai merge iar laptopul meu este praf...
Johnny # Postat Septembrie 7, 2016 Raport Postat Septembrie 7, 2016 Comenzii adaugate din fostul meu GSS. Nu ai adaugat nimica unic / ceva de laudat. ESS Edit.
Life Postat Septembrie 7, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 7, 2016 Comenzii adaugate din fostul meu GSS. Nu ai adaugat nimica unic / ceva de laudat. ESS Edit. Uita-te mai bine,writecolor-u nu e din fostul tau GSS. Si nu e luat din alt gm.
+ValentinIonut Postat Septembrie 8, 2016 Raport Postat Septembrie 8, 2016 Seamana cu cel de la xsa-esr
Life Postat Septembrie 8, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 8, 2016 Seamana cu cel de la xsa-esr Seamana,dar nu este xsa sau esr.
+Wahmon Postat Septembrie 8, 2016 Raport Postat Septembrie 8, 2016 Va certati pe un gamemode care a fost postat pe internet..care este munca voastra ? Ca l-ati editat si ati adaugat doua-trei sisteme ?
+Swepy Postat Septembrie 8, 2016 Raport Postat Septembrie 8, 2016 a editat bine baiatu' , nu are voie sa-ll posteze ? e o versiune inbunatatita... Life 1
+Wahmon Postat Septembrie 9, 2016 Raport Postat Septembrie 9, 2016 N-am zis ca nu are voie sa il posteze, am spus ca se cearta pe un gamemode de pe internet.. In comparatie cu creatorul gamemode-ului el nu a facut nimic
+ValentinIonut Postat Septembrie 10, 2016 Raport Postat Septembrie 10, 2016 Life, poti pune gm-ul ess fara nici un bug.
+Wahmon Postat Septembrie 10, 2016 Raport Postat Septembrie 10, 2016 Life, poti pune gm-ul ess fara nici un bug. Nu exista gamemode-uri fara bug-uri..<> tzeapa nai mai loat tzeapa pana acum fortza steaua fortza steaua hey hey hey
Life Postat Septembrie 10, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 10, 2016 Life, poti pune gm-ul ess fara nici un bug.O sa rezolv,am probleme cu pc-ul. Cand fac pc-u o sa rezolv si clanurile,decat alea mai trebuie.
Postări Recomandate