LeXuS Postat Iunie 24, 2016 Raport Postat Iunie 24, 2016 Salutare ! Acum recent mi-am cumparat un nou telefon Samsung Galaxy Grand Prime(5.1.1) Informatii: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare , al meu are 5.1.1 este mai nou As dori pareri despre firma de telefon Samsung, acesta este primul telefon Samsung care mi-lam cumparat. Am ales o alegere buna ? Pret:640 lei(ALTEX)
+ast35kp9id9031i4132jvnwqf Postat Iunie 24, 2016 Raport Postat Iunie 24, 2016 Samsung este o firma excelent de buna, insa acest telefon, cel putin pentru mine, nu a fost o alegere deloc buna. Si eu mi l-am cumparat prin ianuarie. La inceput mergea foarte bine, eram multumit de el, insa treptat a inceput sa se blocheze, sa se inchida singur... Am auzit parerile altora despre acest telefon, sunt foarte bune. Insa mie mi-a facut o multime de nervi =) Iar acum nu il mai folosesc... Sunt dezamagit de el.
+SINN Postat Iunie 24, 2016 Raport Postat Iunie 24, 2016 Ba eu inca am de 3 luni si ceva merge perfect decat ca mai trebuie sa-l restartezi sa nu se miste greu, deci e bun da.
+RiHn0 Postat Iunie 24, 2016 Raport Postat Iunie 24, 2016 Nu il am/avut insa am foarte FOARTE multi prieteni care il au zi care au spus ca sunt multumiti de el, e foarte popular. Eu zic ca destul de ok.
LeXuS Postat August 27, 2016 Autor Raport Postat August 27, 2016 Multumesc pentru pareri , si acum am acest telefon sunt foarte multumit de el. !
Postări Recomandate