Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Frumoase!

Postat

Frumoase nenea. +1 :3

Postat

Frumoase :) , +1 :)

Postat

Frumoase !

• 5 luni mai târziu...
Postat
Postat

9fpyBEE.png tg1IHmA.png U4d4sbL.png ukzLWHh.png

ps : nu consider că este reclamă , este un server de metin nu comunitate.

Postat

@@Timeflies pentru UltraPhase de ce nu faci asa? :-w

BGNHSqm.png:)

Postat

UltraPhase trebuie scris cu font wendy, marimea 10 sau 12 si trebuie scris in antetul sau subsolul avatar-ului deoarece arata mult mai ok, drop shadow nu-mi dau seama cum e dar trebuie sa fie 1.0.1 si mai trebuie sa lucrezi la Curves. Iti dau eu niste bordere + font-ul wendy si daca vrei sa apara sub nume trebuie sa faci un gif deoarece arata bine. Trebuie sa ai cunostinte minime in AE, doar o zi daca lucrezi si te uiti la 2-3 tutoriale pot face avatare de 3 ori mai bune.

Postat

UltraPhase trebuie scris cu font wendy, marimea 10 sau 12 si trebuie scris in antetul sau subsolul avatar-ului deoarece arata mult mai ok, drop shadow nu-mi dau seama cum e dar trebuie sa fie 1.0.1 si mai trebuie sa lucrezi la Curves. Iti dau eu niste bordere + font-ul wendy si daca vrei sa apara sub nume trebuie sa faci un gif deoarece arata bine. Trebuie sa ai cunostinte minime in AE, doar o zi daca lucrezi si te uiti la 2-3 tutoriale pot face avatare de 3 ori mai bune.

1. Wendy e folosit de începători , arată nasol , prefer 04b03 de 8px și setat pe none , și-l pot așeza unde vreau , chiar și sub textul principa. :)

2. M-am uitat la borderele tale și sincer sunt oribile , nu le poți folosii la nimic.

3. Și nu înțeleg faza cu .gif , arată bine și în format și format jpg , iar gif poți face și cu photoshop nu cu AE.

Și nu în ultimul rând nu ești în măsură să îmi dai sfaturi , lucrările tale ( 

This is the hidden content, please
) sunt oribile , 

Pace.

Postat

FA-MI SI MIE PE POZA ASTA K =d

Postat

FA-MI SI MIE PE POZA ASTA K =d

Lasă-mi poza pe privat .

New Avatar.

Hxeb6K6.png MCngP0f.png

Postat

Faine

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...