+Timeflies Postat Decembrie 13, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 13, 2016 ps : nu consider că este reclamă , este un server de metin nu comunitate.
Daviid Postat Decembrie 13, 2016 Raport Postat Decembrie 13, 2016 @@Timeflies pentru UltraPhase de ce nu faci asa?
+Dr.of.Cezar Postat Decembrie 14, 2016 Raport Postat Decembrie 14, 2016 UltraPhase trebuie scris cu font wendy, marimea 10 sau 12 si trebuie scris in antetul sau subsolul avatar-ului deoarece arata mult mai ok, drop shadow nu-mi dau seama cum e dar trebuie sa fie 1.0.1 si mai trebuie sa lucrezi la Curves. Iti dau eu niste bordere + font-ul wendy si daca vrei sa apara sub nume trebuie sa faci un gif deoarece arata bine. Trebuie sa ai cunostinte minime in AE, doar o zi daca lucrezi si te uiti la 2-3 tutoriale pot face avatare de 3 ori mai bune.
+Timeflies Postat Decembrie 15, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 15, 2016 UltraPhase trebuie scris cu font wendy, marimea 10 sau 12 si trebuie scris in antetul sau subsolul avatar-ului deoarece arata mult mai ok, drop shadow nu-mi dau seama cum e dar trebuie sa fie 1.0.1 si mai trebuie sa lucrezi la Curves. Iti dau eu niste bordere + font-ul wendy si daca vrei sa apara sub nume trebuie sa faci un gif deoarece arata bine. Trebuie sa ai cunostinte minime in AE, doar o zi daca lucrezi si te uiti la 2-3 tutoriale pot face avatare de 3 ori mai bune. 1. Wendy e folosit de începători , arată nasol , prefer 04b03 de 8px și setat pe none , și-l pot așeza unde vreau , chiar și sub textul principa. 2. M-am uitat la borderele tale și sincer sunt oribile , nu le poți folosii la nimic. 3. Și nu înțeleg faza cu .gif , arată bine și în format și format jpg , iar gif poți face și cu photoshop nu cu AE. Și nu în ultimul rând nu ești în măsură să îmi dai sfaturi , lucrările tale ( This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ) sunt oribile , Pace.
+Timeflies Postat Decembrie 17, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 17, 2016 FA-MI SI MIE PE POZA ASTA K =d Lasă-mi poza pe privat . New Avatar.
Postări Recomandate