+Dytto Postat Iunie 20, 2016 Raport Postat Iunie 20, 2016 Nick: KaziPloae Nick-ul userului reclamat: SkyLake Link catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: in primul rand, trebuie sa-i spun domnului SkyLake ca-l iubesc si ca e admiratorul meu secret si ca-mi iubesc toti fanii mai ales fanul meu nr 1 asa, deci: intru pe comunitate sa vad ce se intampla, si am vazut un cadou de la Tudor. pentru RaulDenis iar akol l-am vazut si pe domnul Daniel. ca a l-a facut tigan si "slabut" pe RaulDenis (nu vreau sa credeti ca'i iau apararea lui denys, m-a distrat faptul ca Daniel. este un copil facut din 5 oameni care este in stare doar sa injure) asa, apoi i-am pus eu fb-ul lui Daniel. akol in acel cadou.. si s-a trezit domnul Daniel. sa injure ca la usa cortului, SkyLake desii a vazut ce limbaj de "drumuri si Santuri" i-a dat doar 20WP=]]] am incercat sa-i spun ca "ba uite ala a injurat ca la usa cortului.. in ultimul hal, iar tu ii dai 20 WP"=]]] apoi acest fan infocat a inceput sa-mi dea mie lecti ca nu e treaba mea si chestii de genul =]]]] bai SkyLake eu eram acela care s-a panicat pe skype si zicea "hai pa" =]] m-am gandit sa va fac o reclamatie amandurora pentru ca ce nu fac eu pentru fani mei nr preferati . Revenim la cerere acest SkyLake incepuse sa ameninte cu "flood-ul" iar eu i-am zis ca "unde ti-e viata sociala ma gagicare, pe net picand? esti vaisamar de tine" iar el a inceput sa se oftice=]]] nici macar nu l-am injurat si incepe sa dea restrictie=]]](bai loți, Daniel. care a injurat in ultimul hal nu i-ai putut da restrictie, doar mie pt ca te-am facut de maro? ar trebui sa fiti noul cuplu <SkyLake si Daniel. se casatoresc stire bomba" v-am pwpat DOVEZI: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare VA PWP CEI 2 FANI AI MEI: SkyLake A.K.A Loți, iar Daniel. A.K.A Levente PS: Davide nu ti-am zis nicioata ca te tradez, ma stii foarte bine si nu's in stare de asa ceva.. faptul e ca multi playeri pleaca din cauza taranilor care injura si cei care fac pe destepti ca cei 2 fanii ai mei te-am pwpat si pe tine, sper sa ei masuri, Bafta Rosalya 1
+RiHn0 Postat Iunie 20, 2016 Raport Postat Iunie 20, 2016 Nick: KaziPloae Nick-ul userului reclamat: SkyLake Link catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: in primul rand, trebuie sa-i spun domnului SkyLake ca-l iubesc si ca e admiratorul meu secret si ca-mi iubesc toti fanii mai ales fanul meu nr 1 asa, deci: intru pe comunitate sa vad ce se intampla, si am vazut un cadou de la Tudor. pentru RaulDenis iar akol l-am vazut si pe domnul Daniel. ca a l-a facut tigan si "slabut" pe RaulDenis (nu vreau sa credeti ca'i iau apararea lui denys, m-a distrat faptul ca Daniel. este un copil facut din 5 oameni care este in stare doar sa injure) asa, apoi i-am pus eu fb-ul lui Daniel. akol in acel cadou.. si s-a trezit domnul Daniel. sa injure ca la usa cortului, SkyLake desii a vazut ce limbaj de "drumuri si Santuri" i-a dat doar 20WP=]]] am incercat sa-i spun ca "ba uite ala a injurat ca la usa cortului.. in ultimul hal, iar tu ii dai 20 WP"=]]] apoi acest fan infocat a inceput sa-mi dea mie lecti ca nu e treaba mea si chestii de genul =]]]] bai SkyLake eu eram acela care s-a panicat pe skype si zicea "hai pa" =]] m-am gandit sa va fac o reclamatie amandurora pentru ca ce nu fac eu pentru fani mei nr preferati . Revenim la cerere acest SkyLake incepuse sa ameninte cu "flood-ul" iar eu i-am zis ca "unde ti-e viata sociala ma gagicare, pe net picand? esti vaisamar de tine" iar el a inceput sa se oftice=]]] nici macar nu l-am injurat si incepe sa dea restrictie=]]](bai loți, Daniel. care a injurat in ultimul hal nu i-ai putut da restrictie, doar mie pt ca te-am facut de maro? ar trebui sa fiti noul cuplu <SkyLake si Daniel. se casatoresc stire bomba" v-am pwpat DOVEZI: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare VA PWP CEI 2 FANI AI MEI: SkyLake A.K.A Loți, iar Daniel. A.K.A Levente PS: Davide nu ti-am zis nicioata ca te tradez, ma stii foarte bine si nu's in stare de asa ceva.. faptul e ca multi playeri pleaca din cauza taranilor care injura si cei care fac pe destepti ca cei 2 fanii ai mei te-am pwpat si pe tine, sper sa ei masuri, Bafta Mai e facuta o reclamatie pe tema asta, l-ai pus pe Denis sa o posteze: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Ti-am explicat tot ce trebuia explicat acolo. Asta e conversatia noastra de pe skype: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare . Nu am mai stat sa fac poze ca nu merita sa pierd timpul in felul asta. Cred ca ai visat intamplarea asta noaptea trecuta prietene, ai adaugat niste chestii pe care nu prea stiu de unde le-ai scos. Uite aici motivul pentru care ai primit ban 24 de ore pe chat + 30 wp de la care s-a dat si automat restrictie: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Deci, si aici vreau sa fii foarte atent: // Il voi sanctiona pe Daniel pentru ce a spus acolo in topic, ti s-a spus sa ii faci reclamatie special pentru asta insa daca inimioara ta doreste se rezolva si fara. Apropo lake, asta sa fie ultima oara cand iti iei fite si iti arati figurile pe aici, data viitoare cand ai o mica tentativa de bataie de joc iti promit ca vei primi ban fara nici o discutie. Nu e nevoie sa tradezi ca sa poti pleca de aici asta fiind obligat sau de buna voie. Sincer sa fiu te-ai cam facut de ras pisi, te-ai bagat singur in seama, ai dat un search pe google "replici tari de tot", si apoi mi-ai dat mie copy-paste pe skype, macar puteai sa pui si sursa, atunci ai mai fi avut si tu putina demnitate. Deci te-am anuntat, data viitoare sa nu te miri de ce ai ban, nu esti atat de sus pe cat te crezi. P.S: Cine nu crede ca aia e conversatia sa spuna ca ii fac ss-uri sau dau partajare pe skype, sa vedeti si voi in reluare cum isi arata suferintele lakele asta pe skype. Ok, am inteles ideea, nu ma placi Dar, obisnuieste'te cu gandu' ca n'ai ce sa'mi faci, Lake... Ia loc, fa'ti niste popcorn si priveste, Cum rad in nas oricarui fraier ce ma uraste - Asta pentru tine, rappere. AlleqsZ 1
+Dytto Postat Iunie 20, 2016 Autor Raport Postat Iunie 20, 2016 =]]] bai penalo... pentru i-am facut reclamatie la Daniel. ia da-i ma si lui restrictie=]] si eu m-am facut de ras?=]]] esti penal frate... ar trebui sa mai iesi din casa poate asa iti mai scoti si tu din basinile astea de Las Vegas=]]] tu domnisoara ce esti cand te vad atat de serios imi vine sa te plimb in lesa te-am pwpat PS: de ce am primit restrictie domnule Sky pentru ca ti-am zis niste vorbe adevarate=]] domnule cicic nu mai fi pupincurist=]] paletuto esti o racheta de copil mai iesi si tu din casa=]]] sper ca nu esti paleta de copil sa zici "ce grafica misto" =]]] oricum te-am pwpat in momentul de fata ti-as da 2 pedale sa te inveti minte tu mare rautacios awww imi vine sa te pwp PS: degeaba ascult rap daca nu intelegi o iota din ce asculti akol =]]] thoamne ba.. esti un pegas de copil
+RiHn0 Postat Iunie 20, 2016 Raport Postat Iunie 20, 2016 +30 Wp pisi. Data viitoare 40. Nu te crede asa important, nu esti in fata nimanui. Ai grija de tine, succes.
AlleqsZ Postat Iunie 20, 2016 Raport Postat Iunie 20, 2016 +30 Wp pisi. Data viitoare 40. Nu te crede asa important, nu esti in fata nimanui. Ai grija de tine, succes. Ia ba . stii ceva ? da'i cu parasire , ca la 13-15 ani pe care ii ai , prea smecher te crezi , Daca te prind te fac una cu pamantu' , pwp Pisi da'i cu parasire Rosalya 1
Postări Recomandate