+Dytto Postat Iunie 12, 2016 Raport Postat Iunie 12, 2016 Salut! astazi am sa va arat adevarata fata alui Twist aka LeXuS 1.l-am prins pe alta comunitate cu moderator global si cu lucrarile unora dintre designeri acestei comunitati 2. el m-a rugat pe mine sa ii fac un avatar pentru unul dintre membri de pe acea comunitate pe nume "BulaNNN" 3. svr-ul lui mai este si pe comunitatea cealalta ceea ce el numea bug s-a dovedit a fi o lucrare de mana lui Dovezi: 1. aici recunoaste ca lucrarile nu sunt facute de el: 2. aici imi cere sa fac lucrarea aceea pentru BulaNNN de pe cealalta comunitate: 3. aici el se da de gol recunoscand ca lucrarile sunt a Elenei designerul comunitati: 4. iar aici este svr-ul de pe acea comunitate: nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu acest baiat, ma deranjeaza faptul ca a luat lucrarile de pe comunitatea aceasta si le-a pus pe aceea comunitate asumandu-si tot meritul, mi-a cerut lucrari pentru alti prieteni de alui... frate nu zic ca's cel mai bun designer din lume sau ceva de genul dar nu mi-a placut niciodata sa copiez de la altcineva daca am luat ceva de pe net nu am zis ca e facut de mine sau ceva de genul ... cu respect KaziPloae Five, RiHn0 și Rosalya 3
+EskaPe Postat Iunie 12, 2016 Raport Postat Iunie 12, 2016 Modifica si prima poza.o sa-ti dai seama singur de ce. [link]
LeXuS Postat Iunie 13, 2016 Raport Postat Iunie 13, 2016 Se vede, el imi copiaza numele si pe alte forumuri si dupa zice cineva ca sunt eu ala RiHn0 și Five 1 1
+RiHn0 Postat Iunie 13, 2016 Raport Postat Iunie 13, 2016 OUT! Membrul a fost banat. Am intrat pe acea comunitate, la profil avea aceeasi poza pe care i-ai facut-o tu, am luat skype-ul de la profilul ala si era el. Aveti grija cum si pe cine tradati. Dytto și AlleqsZ 1 1
Postări Recomandate