Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut! astazi am sa va arat adevarata fata alui Twist aka LeXuS

1.l-am prins pe alta comunitate cu moderator global si cu lucrarile unora dintre designeri acestei comunitati

2. el m-a rugat pe mine sa ii fac un avatar pentru unul dintre membri de pe acea comunitate pe nume "BulaNNN"

3. svr-ul lui mai este si pe comunitatea cealalta ceea ce el numea bug s-a dovedit a fi o lucrare de mana lui :*

Dovezi:

1. aici recunoaste ca lucrarile nu sunt facute de el: Dl7xgg7.png

2. aici imi cere sa fac lucrarea aceea pentru BulaNNN de pe cealalta comunitate: HY9al1u.png

3. aici el se da de gol recunoscand ca lucrarile sunt a Elenei designerul comunitati: dAu0gv0.png

4. iar aici este svr-ul de pe acea comunitate: SQf3GF2.png

nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu acest baiat, ma deranjeaza faptul ca a luat lucrarile de pe comunitatea aceasta si le-a pus pe aceea comunitate asumandu-si tot meritul, mi-a cerut lucrari pentru alti prieteni de alui... frate nu zic ca's cel mai bun designer din lume sau ceva de genul 

dar nu mi-a placut niciodata sa copiez de la altcineva daca am luat ceva de pe net nu am zis ca e facut de mine sau ceva de genul ...

cu respect KaziPloae

Postat

Modifica si prima poza.o sa-ti dai seama singur de ce. [link]

Postat

merci

Postat

Se vede, el imi copiaza numele si pe alte forumuri si dupa zice cineva ca sunt eu ala  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l  :-l

Postat

OUT!

Membrul a fost banat.

Am intrat pe acea comunitate, la profil avea aceeasi poza pe care i-ai facut-o tu, am luat skype-ul de la profilul ala si era el.

Aveti grija cum si pe cine tradati. m/  :-j  :-h

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...