AlleqsZ Postat Mai 22, 2016 Raport Postat Mai 22, 2016 Nick: DeNNNysCadoul: Aici , normal ar venii descrierea server-ului ! Aici ,o sa descrieti job-urile Aici , o sa puteti prezenta factiunile server-uluiAici puteti enumera toate sistemele server-uluiEx : 1) Stunt : - Gang system - Event System [...Etc...] 2) RPG : - Event Servieta System - Rob System ... [...Etc...]Daca server-ul pe care il postati are si un "Trailer / Filmulet" Puteti pune link aici ! Si aici la Galerie ... Dupa cum puteti observa si in nume .. Puneti poze cu server-ul Dytto și Daviid 2
Daviid Postat Mai 22, 2016 Raport Postat Mai 22, 2016 Frumoase! Dar fontul nu este chiar asa de stralucit.
AlleqsZ Postat Mai 22, 2016 Autor Raport Postat Mai 22, 2016 de puneai si tu alt font.. Ehh Voi pune altu' data viitoare Frumoase! Dar fontul nu este chiar asa de stralucit. Pentru urmatoru' am sa pun alt font
+RiHn0 Postat Mai 23, 2016 Raport Postat Mai 23, 2016 Frumoase! Dar fontul nu este chiar asa de stralucit. Aia e chestia, e numai font, un stroke si o culoare =]]] ON: Nu e cv. AlleqsZ și Rosalya 1 1
AlleqsZ Postat Mai 26, 2016 Autor Raport Postat Mai 26, 2016 Aia e chestia, e numai font, un stroke si o culoare =]]] ON: Nu e cv. Ia ba , fa tu ce am facut eu si dupa mai vorbim Post-huntere ! Rosalya 1
+Dytto Postat Mai 26, 2016 Raport Postat Mai 26, 2016 frumoase, dar fontul ala strica foarte mult Rosalya 1
Postări Recomandate