IonutRLS Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 imi poate recomanda cineva un serial? gen :Horror/Actiune
+rKn Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 Daca te ajuta cu ceva si nu l-ai vazut , tot Dexter ramane gold=]]
+RiHn0 Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 Nu stiu daca nu ai auzit de el, insa daca nu l-ai privit inca iti spun ca Jail Break e aur. Un clasic in top 1. Cel mai bun serial pe care l-am vazut, cred ca o sa il mai privesc o data.
IonutRLS Postat Mai 3, 2016 Autor Raport Postat Mai 3, 2016 Masina morti ! Suna bine numele, o sa-l incerc. Nu stiu daca nu ai auzit de el, insa daca nu l-ai privit inca iti spun ca Jail Break e aur. Un clasic in top 1. Cel mai bun serial pe care l-am vazut, cred ca o sa il mai privesc o data. imi plac si cele cu inchisori, o sa vad cum este, merci
+DoNuT Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 1. The Walking Dead All seasons 2. Fear The Walking Dead 2 Sesons <3 3. Teen Wolf <3 4. The Last man on earth 5. The last ship all seasons <3 6. Ash vs Evil Dead. Acestea sunt toate serialele pe care le urmaream/urmaresc
IonutRLS Postat Mai 3, 2016 Autor Raport Postat Mai 3, 2016 (editat) 1. The Walking Dead All seasons 2. Fear The Walking Dead 2 Sesons <3 3. Teen Wolf <3 4. The Last man on earth 5. The last ship all seasons <3 6. Ash vs Evil Dead. Acestea sunt toate serialele pe care le urmaream/urmaresc, Primele 3 le iubesccc mai ales Teen Wolf si The Walking Dead ,Ala cu Fear mai putin, le-am terminat pe toate 3 astept sa mai apara ep noi. pe restu o sa le incerc. Merci Am vazut un episod din The Last man on earth si e misto/funny, mi-ar place sa fiu singur pe planeta nu mi-ar pasa de dezavantaje. Editat Mai 3, 2016 de CraZZyKiLl3R
+DoNuT Postat Mai 4, 2016 Raport Postat Mai 4, 2016 Primele 3 le iubesccc mai ales Teen Wolf si The Walking Dead ,Ala cu Fear mai putin, le-am terminat pe toate 3 astept sa mai apara ep noi. pe restu o sa le incerc. Merci Am vazut un episod din The Last man on earth si e misto/funny, mi-ar place sa fiu singur pe planeta nu mi-ar pasa de dezavantaje. Mee to, dar sa am si cateva femei cu mine=))
IonutRLS Postat Mai 4, 2016 Autor Raport Postat Mai 4, 2016 Si cu 1 urata ma multumesc gasesc eu o solutie , o punga de hartie ceva
+rKn Postat Mai 5, 2016 Raport Postat Mai 5, 2016 Si cu 1 urata ma multumesc gasesc eu o solutie , o punga de hartie ceva Mia Khalifa se ofera stai linistit daca o ai de peste 15 =]] Nu tre sa-i dai nimic. Tocmai , te plateste ea . =]]
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum