+RiHn0 Postat May 2, 2016 Raport Share Postat May 2, 2016 Nume tutorial: Tutorial schimbare mana in care tii arma Descriere: Tutorial schimbare mana in care tii arma Cat la % l-ai facut?: 100% nenea. Cine te-a ajutat?(daca e cazul): - La ce ne ajuta?: La schimbarea mainii in care tii arma. Ei bine din cauza ca am vazut ca, unii nu stiu cum sa o faca, am decis sa fac eu un tutorial in care sa va arat cum sa schimbati mana in care tineti arma. Pai este ceva cam simplu, sa zic asa: 1. Intram in Ceseu. 2. Deschidem consola (~) 3. Scriem in consola : cl_righthand [0/1] Aici intervin 2 valori 0 si 1. Daca punem 1 arma va fi tinuta in mana dreapta, iar daca punem 0 va fi tinuta in mana stanga. Astfel avem: Cl_RightHand 1 - pentru mana dreapta. Cl_RightHand 0 - pentru mana stanga. Sper ca v-am ajutat, spor la fraguri . DoNuT 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+DoNuT Postat May 2, 2016 Raport Share Postat May 2, 2016 GG! +1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+qAlexis Postat May 6, 2016 Raport Share Postat May 6, 2016 Multumesc. chiar aveam nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlleqsZ Postat May 9, 2016 Raport Share Postat May 9, 2016 1.Copy & Paste 2. Cred ca mai exista acest tutorial (nu sunt sigur, dar ... cred)3. +1 pentru efort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+AngelJD Postat June 8, 2016 Raport Share Postat June 8, 2016 1.Copy & Paste 2. Cred ca mai exista acest tutorial (nu sunt sigur, dar ... cred) 3. +1 pentru efort Nu e copy/paste (cred) asa puteam si eu doar sa caut pe gogu' chrome "CS Change Hand" si puneam Codu fiind "cl_righthand [0/1]" Deci Eu Nu Cred Ca este Copy/Paste Acum Parerea Ta On : Nice! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+TheKobra Postat June 29, 2016 Raport Share Postat June 29, 2016 Multumesc ! +1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+Omu Rosu Postat October 19, 2017 Raport Share Postat October 19, 2017 UP +1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+K3v1N Postat December 15, 2018 Raport Share Postat December 15, 2018 UP +1 MULTUMESC! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts