Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Dau cadou cele 27 de semnturi/avatare pentru voi.Le pot lua cei care nu au avatar/semnatura

Puteti intra pe.

This is the hidden content, please
Pentru a lua semnatura/avatarul dorit!

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

A3SJbAS.gifEste furata am vazut-o pe alt forum !  :>

Postat

Bv, sunt frumoase. +1

Postat

A3SJbAS.gifEste furata am vazut-o pe alt forum !  :>

Defapt e facuta de mine,exista(poate)dar e fcuta original de mine!

Postat

Abia acum cand am dat din curiozitate un search pe google am observat ca e plin google-ul de ele.

Daca nu credeti downloadati o imagine de acolo, intrati pe google si cautati cv, dati pe imagini si apoi in bara de cautare va aparea o camera foto. Dati pe ea si selectati "Incarca o imagine" acolo pui imaginea respectiva.

Ripper.

Postat

Rihn0 tie chiar nu-ti place de mine din cate vad...adica ma urasti....orice fac zice-ti ca e luata de pe google.Dar incercati voi sa faceti si sa zic si eu ca e de pe google sau de la mama CENZURA.Eu le-am facut,este de la video-uri de pe YT,si am luat doar secventele mai bune din video si am adaugat slow-motion sau altceva.E usor sa criticati pe alti.Dati un reply si ziceti-mi ca mint.Daca mint atunci nu o sa le mai fac.Credeti ca eu nu stiu ce fac eu si ce nu?

Postat

Tu crezi ca am semnalat asta din rautate?

Din moment ce e netu' plin de ele si eu spun ca nu sunt ale tale si chiar nu sunt nu prea cred ca e rautate.

Nu am nimic cu tine.

Uita-te si tu doar : 

Astea sunt doar cateva... Nu cred ca ti-a furat atat de multa lume lucrarile, sunt chiar postate si pe site-uri din alte tari din cate vad.

Postat

Si .. Sunt facute de tine sau ?

Postat

Eu nu cred ca-s facute de el..

Adica uita-te ce cadouri face *neclare* si uite ce-i aici.. ;) 

(Plus ca multe avatare/semnaturi de aici sunt si pe net.. ) 

Postat

Nu sunt facute de el !  ;))   ;))

Postat

Nu sunt facute de el.

T/C

Sunt copiate de pe un alt forum.

Eu i-am cerut un Avatar pentru mine, si mi-a dat un avatar cu Razzer =)), am eu cumva numele razer? Sau ce? :))

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...